Værktøjer til måling af vægt

09/11/2013 by admin

Værktøjer til måling af vægt

Vægt kan måles ved forskellige værktøjer, såsom en skala, afhængigt af størrelsen af varen. Små skæl findes til måling af meget små beløb, som gram, og større skalaer der bruges til måling af pund og kilo.

Pocket skalaer

Pocket skalaer blev populær mellem 1848 og 1855. Guld minearbejdere transporteres lomme skalaer med dem til vejer deres guld. Pocket skalaer bruges i dag til mange ting, herunder vejning smykker, mad og mønter. De fleste lomme skalaer kan veje elementer op til 500 gram.

Badeværelse skalaer

Badeværelse skalaer der bruges til at måle vægten af mennesker. De fleste mennesker har en skala i deres badeværelse, enten en analog skala eller en digital skala. Analog badeværelse skalaer har en måler, som viser for at røbe sig brugernes en omtrentlig vægt, mens digitale vægte der menes at være mere præcis i at fortælle en nøjagtig vægt. De fleste badeværelse skalaer har en kapacitet på omkring 330 pund, selv om nogle skalaer er lavet til høj kapacitet op til og over 400 pounds.

Industrielle skalaer

Industrielle skalaer er store skalaer anvendes til måling af vægten af maskiner og andre store emner. Disse skalaer kan håndtere store mængder af vægt og anvendes på elementer som fly, lastbiler og tønder. Nogle skalaer kan bruges på gulvet, mens andre kan bruges til vejning overhead elementer.

Baby skalaer

Baby skalaer findes på de fleste læger kontorer og er designet til at passe formen af selv de yngste børn til nøjagtige målinger af vægt. Disse skalaer er en platform, der er lav i midten med hævede kanter for at forhindre børn i at falde. Disse skalaer anvendes på spædbørn, indtil de er i stand til at stå på et badeværelse type skala alene. Nogle baby skalaer kan måle op til 33 pounds.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com