Psykotisk Depression prognose

05/02/2010 by admin

Prognosen for psykotisk depression er ikke så god som depression uden psykotiske træk. Ifølge PsychCentral.com, kan behandling være effektiv; dog kan langsigtede kliniske overvågning være påkrævet.

Definition

Psykotisk depression, der kan også være omtales som svær depression med psykotiske træk, er karakteriseret ved symptomer på svær depression sameksisterende med psykotiske træk.

Symptomer

Symptomer på depression, der kan også blive henvist til som større depressiv sygdom, major depression og klinisk depression, kan indeholde vedvarende følelser af sorg, tab af interesse i behagelige aktiviteter, ændringer i spise og sove vaner og selvmord selvmordstanker. Psykotiske symptomer kan omfatte hallucinationer og vrangforestillinger, og et tab af kontakt med virkeligheden.

Behandling

Effektiv behandling af symptomer på psykotisk depression kan kræve langvarig behandling med antidepressiv, antipsykotisk eller atypiske antipsykotiske medicin. Alvorlige tilfælde kan behandles med elektrochok terapi.

Komplikationer

Ifølge en undersøgelse foretaget af forskere fra University of Massachusetts Medical Schools Institut for psykiatri og offentliggjort i biologisk psykiatri, psykotisk depression er vanskelige at behandle, og dem med lidelsen kan støde mere hyppig gentagelse af symptomer og mere handicap end dem med depression alene.

Tidsramme

Ifølge forskning foretaget af Institut for psykiatri ved University of Iowa, og offentliggjort i American Journal of Psychiatry, angiver en høj gentagelse af psykotiske symptomer, psykotisk depression er en livslang sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com