Sådan Control hyperglykæmi

05/09/2010 by admin

Hyperglykæmi betyder højt blodsukker, og dette er en tilstand, der påvirker alle mennesker jævnligt; symptomer omfatter overdreven vandladning, sult og tørst. Men ifølge American Heart Association (AHA), denne betingelse er også den første indikator for den langt mere alvorlig tilstand diabetes mellitus. Hyperglykæmi kan administreres, men mennesker med diabetes skal overvåge niveauer af visse kemikalier for at være sikker på at behandlingen er sikre for dem.

Instruktioner

Kontrollerende hyperglykæmi

• Tjekke dit blodsukker niveau hvis du udvikler symptomer på hyperglykæmi. Foruden høj vandladning, sult og tørst rapporter Mayo Clinic at mennesker, der oplever høj blodsukker kan gennemgå sløret syn og føler sig meget træt. Test blodsukker er nødvendige for at bekræfte at du har en hyperglykæmisk episode.

• Brug motion til at bringe ned dit blodsukker niveau hurtigt. Dog ikke udøve, når der er ketoner stede i blodet; American Diabetes Association rapporter, at dette faktisk kan forårsage dit blodsukker til at stige. Joslin Diabetes Center rapporterer, at keton hjem tests er tilgængelige for køb.

• Prøv at justere din kost. Mayo Clinic foreslår forbruge mindre mad og undgå sukkerholdige fødevarer for at bremse episoder af hyperglykæmi. Arbejde med en diætist kan hjælpe mennesker med diabetes lærer at delvist styre deres sygdom gennem kosten.

• Besøge din læge hvis du har hyppige hyperglykæmisk episoder. Ifølge Mayo Clinic, kan dette indikere dosis eller timing af din medicin kan være nødvendigt at blive ændret for at passe bedre til behov for at behandle din tilstand.

Tips & advarsler

  • Ubehandlet hyperglykæmi kan føre til alvorlige komplikationer, såsom Ketoacidose, også kendt som diabetisk koma. Hvis du har brug for mere hjælp i forvaltningen af din diabetes, nå ud til din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com