Eksempler på Dental fejlbehandling

07/30/2013 by admin

Eksempler på Dental fejlbehandling

Hvis noget går galt under en tandlæge udnævnelse, patienter har brug at vide, hvorvidt de er blevet offer for dental fejlbehandling. Uredelighed er almindeligt kendt som en form for professionel uagtsomhed, hvorunder professionelt undlader at overholde accepteret professionel standard. Ofre for dental uredelighed kan have ret til potentielle skader; Derfor er det afgørende, at patienter ved, hvad der kvalificerer som fejlbehandling og hvad der ikke gør.

Skade som følge af uagtsomhed

For at kvalificere sig som uagtsomhed, tandlægen skal have forsætligt eller uforsætligt begået en handling, der forårsagede betydelig skade på en patient, og loven skal være en, der ingen andre dental professional ville have begået. Eksempler på skader kan omfatte følelsesløshed, tab af smag, forsømmelig forvaltning af anæstesi, skader på nerver og uretmæssig død som følge af dental procedurer.

Forsinket diagnose og undladelse af at behandle

Når en patient kræver ekspertviden tandlæge, forventes en ordentlig og rettidig diagnose. Tandlæger, der undlader at hurtigt diagnosticere en patient betingelse(r) kan være skyldig i dental fejlbehandling. Uredelighed dragter kan også indebære tandlæger, der har diagnosticeret betingelse men forsinket behandling. Patienter ind i en tandlæge kontor skal forvente at blive bedt om spørgsmål vedrørende deres historie, samt testes for betingelser såsom temporomandibulær ledsygdom (TMJ) eller kræft i mundhulen, hvis symptomer til stede. Tandlæger skal levere den samme kvalitet af pleje til hver patient, og give patienterne den samme behandling, som de ville modtage fra en anden tandlæge. Udeblivelse kan resultere i en fejlbehandling sag.

Informeret samtykke

Når man overvejer behandlingsmuligheder, skal en tandlæge informere patienter af de involverede risici og eventuelle mulige bivirkninger. Tandlægen skal derefter modtage patientens samtykke inden vi går videre med en behandlingsplan. Tandlægen skal ikke yde behandling uden for givet samtykke, ellers patienten kan have grund til en uredelighed jakkesæt. Men, en patient er ikke købedygtig sagsøge for uredelighed på grund af ineffektivitet eller forventninger ikke er opfyldt af behandlingsmetode, som tandlægen er ude af stand til at sikre resultaterne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com