Definitionen af en Patient pleje assistent

07/19/2013 by admin

Definitionen af en Patient pleje assistent

Patientpleje assistenter eller partnerskabs-og samarbejdsaftalerne, er sundhedspersonale svarende til sygepleje assistenter. Partnerskabs-og samarbejdsaftalerne ofte har tværs af uddannelse i forskellige områder af health care og have mere uddannelse derefter de typiske Sygehjælper.

Typer

Patientpleje assistenter arbejde i hjem indstillinger og plejeinstitutioner. De arbejder nogle gange med syge patienter i patientens hjem. De giver også omsorg for patienter på hospitaler, kontorer og andre sundhedsinstitutioner. I juli 2010 modtage partnerskabs-og samarbejdsaftalerne en gennemsnitlig løn på $26.000 til $34.000 årligt.

Uddannelse

Patientpleje assistenter skal have en studentereksamen eller GED. De gennemgår mange timers undervisning herunder klinisk uddannelse og omfattende CPR uddannelse, og normalt modtager uddannelse i tapning og elektrokardiogrammer. De kan tage blodet hos deres patienter til diagnostisk formål og kan kontrollere de elektriske rytmer af hjertet, to ting, som den typiske Sygehjælper gør ikke.

Avancement

Patientpleje assistenter er nogle gange inviteret ind i licens praktiske sygepleje programmer. Dette program er det første skridt til at blive en registreret sygeplejerske. Dette kræver assistent at gå til et akkrediteret sygeplejeskole. Oplevelsen af at være en partnerskabs-og samarbejdsaftalen vil hjælpe en aspirerende sygeplejerske forfølge karrieren for at blive en registreret sygeplejerske.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com