Sådan oprettes en liste over fødevarer til diabetikere til at spise

06/19/2013 by admin

Sådan oprettes en liste over fødevarer til diabetikere til at spise

Oprettelse af en liste over fødevarer til en diabetisk at spise vil gøre dine dagligvarer meget enklere, og også hjælpe dig med at holde sig væk fra problematiske fødevarer. Bevæbnet med en liste som denne, vil du være i stand til at navigere i supermarkedet med hidtil uset lethed og bedre at styre din diabetisk diæt.

Instruktioner

• Gå på shopping markedet med en blank notesbog og pen. Du skal bruge disse til at nedskrive de fødevarer, der passede med din diabetisk diæt og også interesserer dig som du omhyggeligt gå hele butikken.

• Kigge efter fødevarer, der er så rå og uforarbejdet som muligt. Madlavning fødevarer kan reducere deres ernæringsmæssige indhold, og forarbejdede fødevarer indeholder alle former for raffineret stivelse, der kan hæve dit blodsukker hurtigt.

• Stick til fuldkorn i stedet for raffinerede kulhydrater. Fuldkorn tage længere tid at fordøje og producere mindre af en stigning i insulin niveauer end simple kulhydrater. Undgå ting som hvidt brød, hvide ris, og enhver form for wienerbrød eller godbid.

• Prøv og holde sig væk fra alle typer af sukker undtagen frugt og meget små mængder i ting som yoghurt. Du skal stadig være forsigtig, fordi nogle yoghurt kan indeholde masser af sukker og nogle frugter er også naturligt højt indhold af sukker, så du bliver nødt til at undersøge hver enkelt fødeemne omhyggeligt. Mens du kan bruge sukker undertiden hvis dit blodsukker bliver for lavt, som en generel regel diabetikere undgå de fleste sukker.

• Springe sukker indeholdende læskedrikke. Dette omfatter energidrikke og enhver form for pop eller soda. Vand er en af de bedste ting, en diabetiker kan drikke, og ved at drikke mere vand vil du være mere tilbøjelige til at bo ordentligt hydreret.

• Læse etiketterne på alt det, du er interesseret i. Sommetider kan visse fødevarer være vildledende med hensyn til deres sukker eller ernæringsmæssige indhold. Prøv at gøre læsning etiketter en vane, så det bliver anden karakter.

• Åbner et tekstbehandlingsdokument på computeren for at afslutte listen, når du kommer hjem. Overføre fødevarer fra notesbogen til dokumentet og kategorisere dem hvor du finder det passende. På dette tidspunkt kan du udskrive så mange kopier som du har brug for, og gemme dokumentet til brug i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at du diskuterer dine diabetisk fødevarer liste med din læge før du færdiggør den. Du nødt til at sikre, at de fødevarer, du har valgt den mest gavnligt for dit helbred, og at din diabetes forvaltes korrekt. Når lægen undersøger din liste og godkender det, så du kan føle sig trygge ved at bruge det til din almindelige dagligvarer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com