Hvordan til at dræbe parasitter med aktivt kul

05/18/2013 by admin

Hvordan til at dræbe parasitter med aktivt kul

Parasitter, kan hvis venstre umarkeret, trives og ophobes i dit fordøjelsessystem og føre til en bred vifte af sundhedsmæssige problemer, herunder diarré, feber og betydelige tab af energi. Aktivt kul alene er ikke nok, men når de indgår som en del af en grundlæggende udrensning program vil bidrage til at udrydde parasitter. Altid konsultere din læge før de påbegynder en program, især hvis du er gravid eller ammende, for en korrekt diagnose og til at sikre, at aktivt kul og andre udrensning kosttilskud er rigtige for dig.

Instruktioner

• Tag to 250-280 mg kapsler af aktivt kul efter hvert måltid for to uger. Aktivt kul er oxideret kulstof og kulstof har evnen til at absorbere forurenende stoffer i dit system. Det er også bruges til behandling af dem, der har slugt giftige stoffer.

• Tage en kombination af udrensning kosttilskud dagligt for at afrunde den aktivt kul rengøring regime. Også tage ekstra kosttilskud i to uger. Denne kombination omfatter 1/2 tsk (om 20 dråber fra dropperen) af sort valnød uddrag efter hvert måltid, 1/2 tsk af papaya ekstrakt efter hvert måltid og to 450-455 mg cascara sagrada og havtorn bark kapsler om dagen-én i om morgenen og en om aftenen.

• Drik en kop græskar, sort valnød og kamille udrensning te, om morgenen og en anden cup i aften for to uger til at forøge den aktivt kul udrensning program. Sort valnød og kamille udrensning te bruges til at skylle fordøjelsessystemet af parasitter.

• Fastholde en defensiv kost for at sikre succes af aktivt kul regime. Tilsæt frisk hvidløg til alle dine måltider. Hvidløg, frigiver når skåret eller knust, et enzym kendt som allicin, som i sidste ende sulter og dræber parasitter. Prøv at spise mindst to Kryddernelliker pr. dag. Mellemmåltid om græskarkerner, der hjælpe med at udrydde parasitter og orme. Undgå at drikke kaffe, alkohol og sukkerholdige drikkevarer, som kan svække immunsystemet og kroppens evne til at bekæmpe parasitter. Stoppe med at spise skaldyr, svinekød og mejeriprodukter. Sørg for at alle andre kød er kogt godt klaret. Råt kød indeholder ofte parasitter. Spise fødevarer med højt i beta-caroten og vitamin A, som gulerødder, søde kartofler og ananas. Vitamin A stopper parasit larver. Drik masser af vand for at hjælpe flush og dit system og holde din krop hydreret. Drik kun filtreret vand for at forhindre alle forurenende stoffer fra vand fra hanen i at forstyrre den renselsesproces.

• Rengør altid ordentligt køkken overflader, som kan være grobund for parasitter, at undgå at tage i enhver ny parasitter og bruge separate overflader for at forberede kød og for at forberede grøntsager.

• Tjek tilbage med din læge for at teste for parasitter. Hvis der er resterende tegn på parasitter, kan to-ugers program begynde igen efter en uges pause.

• Tygge en acidophilus med bifidus wafer efter hvert måltid, når parasitter elimineres med succes for at gendanne sunde bakterier i dit system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com