Hvad er meningen med graviditeten hormonniveauer?

01/20/2013 by admin

Graviditeten hormonniveauer henviser til de nye niveauer af hormoner i en kvindes krop, der er nødvendige for at opbygge og opretholde et andet liv. At blive gravid ændre ikke bare en kvindes fysiske fremtoning, men den indre funktion af hendes krop, så godt.

Hormonelle forandringer

Når en kvinde er gravid, er der visse hormoner, der undertrykkes og andre, der bliver mere rigeligt. For eksempel, i hele graviditeten, follikel - stimulerende hormoner, eller FSH, og luteiniserende hormoner eller LH, undertrykkes, og der er en øget produktion af menneskelig placenta lactogens, østrogen og progesteron.

Betydningen af hormonelle forandringer i graviditeten

Fysiologiske forandringer, der sker under graviditet, herunder vækst af fosteret og ændringer i moderens krop, der styres af ændringer i hendes hormonal niveauer.

Problemer af hormon ubalance

Mange reproduktive problemer skyldes hormonel ubalance i stedet fysiologiske årsager. For eksempel, er postnatal depression, en fælles begivenhed, et resultat af en hormonel ubalance.

Virkningerne af hormonel ubalance på graviditet

Hormonelle ubalancer i kroppen kan føre til unormal graviditeter. For eksempel har 4 til 6 procent af kvinder, der tager gestagen kun ektopisk eller fordrevne, graviditeter. Det samme gælder for kvinder med DES, eller diethylstilbestrol, eksponering, såvel som dem, der har fundet ægløsning induktion. DES er et syntetisk østrogen, der kan skade det reproduktive system af et foster i udvikling.

Hormonel ubalance i abort

Den mest almindelige bivirkning af en hormonel ubalance er en abort, som kan være forårsaget af mangel luteal fase unormale niveauer i thyroid hormon, hyperprolaktinæmi og polycystisk ovariesyndrom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com