Parasit & Candida rense

02/05/2013 by admin

Som pinligt som det måske lyder til at have parasitter og candida i din krop, er betingelserne, der bemærkelsesværdigt fælles. De kan komme ved at spise plettet fødevarer, drikkevand dårlig kvalitet, manglende personlig hygiejne eller eksponering for andre, hvis personlige hygiejne vaner er lax. Mens ikke dødelig på kort sigt, kan parasit og candida angreb forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Den gode nyhed er, de er helt helbredes.

Parasit og Candida symptomer

Forekomst af parasitter og candida i kroppen er ofte samtidige. Da tilstedeværelsen af en kan ofte bringe om tilstedeværelsen af de andre, er der maj lignende symptomer.

Symptomer på en tarm parasit infektion omfatter vanskeligheder vindes eller tabes vægt, kronisk candida og gær infektioner, urinvejsinfektioner, øre og sinus infektioner, anal kløe, gas, oppustethed, diarré, forstoppelse, irritabel tyktarm, tendens til træthed og muskel svaghed, umættelig appetit, depression og sløvhed og en brændende fornemmelse i maven.

Symptomer på candida omfatter gas og oppustethed, diarré og forstoppelse, fordøjelsesbesvær og halsbrand, betændelse i leddene, hovedpine, nasal/bihuler, depression og sløvhed, søvnløshed, fodsvamp, psoriasis, dermatitis og brændende fornemmelse mens urinating.

Tage notits af symptom ligheder: tilstedeværelse af parasitter og gær har en markant effekt på den fordøjelses- og ekskretionsorganerne processer, samt energi-niveauer og dermed tilstand af følelsesmæssige velvære.

Hvad man skal tage For at rense

Naturlige kosttilskud, som skal føjes til vandet før indtagelse, er talrige og let fundet på en helsekostforretning eller vitamin butik. Sort valnød er et effektivt naturligt supplement, der hjælper med at fjerne parasitter og candida gær. Det er imidlertid ikke, skal anvendes til ammende mødre, da det forårsager uregelmæssigheder med amning. Bi propolis er en anden naturligt supplement, der har potent svampedræbende egenskaber. Andre kosttilskud, som angriber både parasitter og candida er wild Middelhavs oregano olie og kolloidt sølv.

Som enhver anden Rens, en parasit og candida vil Rens kræve kostændringer, mest som du kan gøre permanent selv efter rense. Drik masser af rent vand dagligt--mellem seks og 10 8-ounce glas. Dette vil hjælpe med at skylle ud toksiner, herunder parasitter og candida gær. Øge din daglige indtagelse af rå fødevarer som økologiske grøntsager og frugter og hele korn, og omfatter masser af hvidløg og løg i måltider.

En del af en parasit og candida rense bør omfatte fremme af immunsystemet, giver det mulighed for at bekæmpe candida og parasitter. Dette opnås lettest-- og billigt - ved at få regelmæssig motion og meditere. En stressende og stillesiddende livsstil bærer kroppen ned, undertrykke immunsystemet, og åbne døren for gær og parasit angreb.

Hvordan til at gennemgå Rens

Parasit og candida renser, en to-ugers regime af vandindtag, rå producere og korn indtag, regelmæssig motion og naturlægemidler kosttilskud bør være nok til at tackle mest moderate anfald af parasit og candida angreb. Det er tilrådeligt at bruge en række forskellige naturlægemidler kosttilskud, som gær kan ændre for at blive resistente over for et supplement forholdsvis hurtigt. Ved at tage en række forskellige kosttilskud, vil ikke gæren have mulighed for at mutere som svar på et supplement.

For mere stædig anfald af parasit og candida angreb, man kan have til at følge op en to-ugers rense med en anden to-ugers rense, med en fem dages hvile i mellem både renser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com