Er Bioidentical hormoner bedre?

01/31/2013 by admin

Kontrovers eksisterer vedrørende bioidentical hormoner og deres effektivitet. Bioidentical hormoner er lavet i et laboratorium og er ry af deres beslutningstagere til har de samme kemiske egenskaber som hormoner, som kroppen producerer.

Kilder

Bioidentical hormoner er plantebaserede hormonpræparater, som farmaceuter og mærke som medicin.

Beviser

Der er ingen beviser, at bioidentical hormoner er bedre end andre hormoner, ifølge den amerikanske Food and Drug Administration. FDA siger også fordele og ulemper mellem bioidentical hormoner og andre hormoner er sandsynligvis den samme.

Sikkerhed

Sikkerheden for bioidentical hormoner ikke er blevet etableret af FDA. Pharmwatch.org med råd er at undgå at bruge bioidentical hormoner, fordi der er ingen videnskabelige beviser til støtte for deres effektivitet.

Fordringer

FDA har udstedt et brev i 2008 til syv kompoundering virksomheder, fortælle dem at stoppe med at lave hævder, at bioidentical hormoner er bedre end dem godkendt af FDA. Der har også været påstande fremsat at bioidentical hormoner kan hjælpe med at forebygge og behandle Alzheimers, slagtilfælde og visse former for kræft, men ifølge Dr. Stephen Barrett skriver i, Pharmwatch.org der er ingen beviser til støtte for disse påstande.

Mulige fordele

Brugerdefinerede blandet hormoner kan have nogle fordele, fordi du kan få individualiseret doser og præparater, ikke der er kommercielt tilgængelige, ifølge North American Menopause Foundation. Men fordi bioidentical hormoner ikke har regeringen test eller godkendelse, mængden af medicin din krop absorberer faktisk ikke er blevet etableret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com