Tidlig debut Alzheimers

01/27/2013 by admin

Tidlig debut Alzheimers er betegnelsen for Alzheimers sygdom, der påvirker mennesker under en alder af 65 år. Alzheimer's, en uhelbredelig tilstand i 2009, er en form for demens.

Betydning

Ifølge Alzheimer's Association, op til 10 procent af alle Alzheimers tilfælde er tidlig debut. Familier med tidlig debut Alzheimers ansigt udfordrende spørgsmål herunder finanser, medicinske fordele, og at hjælpe børn klare.

Funktioner

Tidlig debut Alzheimers sygdom skrider frem gennem de samme faser som traditionelle Alzheimers. Det kan ramme så tidligt som din 30s og 40s, men typisk udvikler hos personer i deres 50 ' erne.

Overvejelser

Chok af en tidlig debut Alzheimers diagnose kan sende familiemedlemmer spiral gennem en vifte af følelser, fra fortvivlelse til vrede. Rådgivning og støtte grupper kan hjælpe familier gennem denne svære tid.

Teorier/spekulation

Genetisk forskning har fundet mindst tre gener, der kan være forbundet med udviklingen af tidlig debut Alzheimers. Dette kan hjælpe forskere til at opdage nye måder at opdage, behandle eller forhindre denne sygdom i fremtiden.

Misforståelser

Livet er ikke, når en person modtager en diagnose af tidlig debut Alzheimers sygdom. Med medikamenter til rådighed i August 2009, kan korrekt behandling bremse antallet af tilbagegang, giver patienterne mulighed for at opretholde en aktiv livsstil længere og deltage i beslutninger for fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com