Hvad er farerne ved phentermin 37,5?

04/19/2013 by admin

Hvad er farerne ved phentermin 37,5?

Phentermine er et stof, der er godkendt af FDA til at hjælpe med vægttab. Når det bruges sammen med kost og motion, kan phentermine hjælpe dig tabe sig ved at mindske appetitten. Phentermine sælges under mærkenavne Adipex-P og Lonamin, og ordineres ofte i en 37,5 mg dosis. Som alle lægemidler er der visse bivirkninger, der kan opstå, når du tager phentermin 37,5 mg. snak med din læge før du tager phentermin eller anden medicin.

Pre-eksisterende forhold

Visse allerede eksisterende medicinske tilstande øger chancen for skadelige bivirkninger samtidig med at tage Phentermine. Disse betingelser omfatter hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, overaktiv skjoldbruskkirtel, diabetes, glaukom og stofmisbrug. Fortæl din læge hvis du nogensinde har lidt af nogen af disse betingelser.

Lægemiddelinteraktioner

Fortæl din læge hvis du tager anden medicin til at foretage visse du er ikke i risiko for en skadelig lægemiddelinteraktion. Lægemidler, der er kendt som potentielt interagere med phentermin omfatter Prozac; Zoloft; Paxil; Mao såsom Nardil og Parnate; og andre depression eller vægttab medicin. Forbruget af visse vitaminer kan også interagere med Phenteramine.

Interaktion med insulinbehandling

Forbruget af phentermin kan hæmme insulin niveauer i kroppen. Hvis du er diabetiker og tage insulin, så skal du tage en større dosis af insulin mens du er tage Phentermine.

Almindelige bivirkninger

Der er flere almindelige bivirkninger forbundet med phentermin brug. Den mest almindelige bivirkning er døsighed. Husk at indtagelse af alkohol kan interagere med stoffet at øge døsighed. Andre mindre almindelige bivirkninger omfatter mundtørhed, en ubehagelig smag i munden, diarré, forstoppelse og opkast. Fortæl din læge, hvis nogen af disse bivirkninger er alvorlige eller vedvarende.

Sjældne bivirkninger

Lejlighedsvis opleve mennesker tager Phentermine alvorlige bivirkninger. Hvis du har forhøjet blodtryk, hjertebanken, ekstrem rastløshed eller svimmelhed, tremor, søvnløshed, åndenød, oplever brystsmerter, hævelse af nedre ekstremiteter, eller svært ved at gøre motion, som du brugte til at finde nemt så du en alvorlig bivirkning. Kontakt din læge omgående, hvis du oplever nogen af disse bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com