Hvordan til at tabe vand i benene

05/06/2013 by admin

Vand vægt er en fælles gene; og hvis du ikke styrer væskeophobning, vand kan tilføje flere pounds til din kropsvægt. Tyngdekraften påvirker væsker i kroppen. Som et resultat, væsker tendens til at bosætte sig i den nederste halvdel af kroppen og tilføje vægt til ben og lår. Heldigvis der findes måder at tabe vand vægt i benene og slanke lårene.

Instruktioner

• Spise færre kulhydrater og tilføje kalium-rige fødevarer til din kost. Både kulhydrater og kalium påvirker den måde din krop saldi vand. Vand binder til kulhydrater, og mangel på kalium i din kost reducerer mængden af vand kroppen skyller naturligt. Reducere din carb indtagelse og øge dit indtag af kalium-rige fødevarer såsom bananer.

• Forbruge natriumfattige fødevarer. Natrium (normalt spises som salt) er en diætprodukter faktor at påvirker vand vægt i ben og lår. Spis færre end 2400 mg natrium en dag at stoppe dehydrering og væskeretention. Læse fødevareetiketter før du køber og reducere dit indtag af forarbejdede fødevarer.

• Drik masser af væske. Dehydrering medfører vand vægt fordi din krop går i overlevelse mode og begynder at lagre væsker, i modsætning til rødmen væsker. Øge dit indtag af vand, og drikke mindst otte glas eller 64 ounce om dagen.

• Kampen vand vægt med motion. At være aktiv og engagerende i regelmæssig træning beder sved og frigivelse af ekstra vand. Til gengæld mister din krop væsker i benene. Målet for 90 minutter (mindst) af fysisk aktivitet om ugen.

• Finde en alternativ medicin. Medicin er fælles vand vægt udløser---som p-piller og kortikosteroider. Spørg din læge til at taper din dosering, som kan bekæmpe eller reducere væskeophobning i benene; eller spørge om alternativ/naturlig behandlinger.

• Tage et diuretikum. Over-the-counter og recept diuretika stimulere nyrerne og hjælpe kroppen frigive lagret vand. Eksperimentere med et diuretikum, og tage medicinen som anvist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com