Aktiviteter ved hjælp af en TENS enhed

04/25/2013 by admin

Aktiviteter ved hjælp af en TENS enhed

Transkutan elektrisk nervestimulation--almindeligvis forkortet TEN--er en medicinsk behandling ofte bruges til at kontrollere smerter. En TENS enhed er en lille enhed, sædvanligvis drevet af et 9 volts batteri. Enheden sender elektriske signaler gennem føre ledninger fastgjort til ledende patches eller elektroder, der placeres på en patients krop. Patches sender mild elektrisk stimulation til nerver under huden. I effekt, TEN stimulation blokerer smerte signaler, der nerver ville normalt sender til hjernen. TEN enhed synes også at stimulere hjernens frigivelse af kemiske endorfiner, der fungerer som analgetika.

Smertelindring

En TENS enhed er standard udstyr inden for sports medicin og fysioterapi. Det bruges ofte til stress reduktion og lindring af muskelspasmer. Regelmæssig TEN behandlinger kan støtte i at øge patientens vifte af bevægelse, og i nogle tilfælde, kan fremskynde heling.

Kroniske sygdomme og skader

Læger og kiropraktorer kan ordinere TENS terapi. Akutte skader, såsom stammer og forstuvninger, kræver muligvis mindre end en uge af behandlinger. Mennesker, der lider af kroniske sygdomme som gigt er undertiden rådes til at bruge enheden flere timer om dagen i meget længere perioder. Amputerede ramt med phantom-lemmer smerter ofte benytte sig af TENS terapi på en næsten konstant basis. Kræftpatienter eller folk at inddrive fra alvorlige ulykker undertiden finder, at de smerte-blokerende kapaciteter af en TENS enhed bringer dem lindring.

Muskel Toning

Forskellige virksomheder begyndte marketing variationer af TEN maskine i slutningen af 1980 ' erne, fakturering produktet som en muskel-toning enhed. TENS enheder forårsager muskler til kontrakten og slappe af, og talrige påstande blev foretaget at TENS terapi ville tillade folk at opnå tonet, muskulære organer uden motion. De fordringer, der normalt centreret om brugere at opnå en flad mave på rekordtid.

Ifølge Vanderbilt University, der er ingen beviser for, at TENS enheder vil give typen muskelvækst og tone lovet af fabrikanter af disse enheder.

TENS advarsler

TENS enheder bør aldrig anvendes af gravide eller folk med pacemakere. En person, der er udsat for anfald er rådes til at afstå fra at placere de ledende pletter af en TENS enhed på hans hoved. Dem med blodtrykket eller blodkar problemer bør aldrig lægge patches på hoved eller hals-området.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com