Vitaminer for Menières sygdom

01/28/2014 by admin

Fire symptomer karakterisere Menières sygdom: fluktuerende høretab, ringen for ørerne (tinnitus), en tilstoppet fornemmelse i øret, og vertigo--svimmel magi, der er de mest invaliderende symptom. Patienter oplever en bred variation i hyppigheden og sværhedsgraden af symptomer.

Menières er mystisk, men det er forårsaget af overskydende endolymph, væsken i det indre øre, der regulerer balance. Mange behandlinger er designet til at forebygge eller mindske denne væske oprustning.

Blodcirkulationen

Nogle reserachers mener, at stærke omsætning kan reducere Menières symptomer. Med henblik herpå, prøve: niacin (vitamin B3), B-kompleks vitaminer, Vinpocetine, cayenne eller Ginkgo biloba.

Mere gavnlige stoffer

Nogle undersøgelser inddrage visse mangler i Menières. For at bekæmpe disse manglerne, prøve: mangan, magnesium, citron bioflavonoider (de kan styrke cellemembraner bedre indeholder væske), Ventigoheel (for svimmelhed) eller Coenzym Q10 (det kan forbedre tinnitus).

Trial and Error

Hvad udløser eller forværrer Menières symptomer hos en patient kan ikke være problematisk for en anden. På samme måde, hvad lindrer symptomerne for én person kan være ingen hjælp til en anden patient. Du kan have til at prøve en række vitaminer eller kosttilskud for at finde en, der lindrer dine symptomer.

Overvejelser

En anden forvirrende karakteristisk for Menières er, at dens symptomer kan variere meget over tid, forværring eller forbedring. Så selv om du har fundet et vitamin, der gør du føler dig bedre, Husk på, det ikke kan hjælpe permanent. Så igen, kan symptomer i sidste ende forsvinde, at vitamin unødvendige.

Advarsel

Hvis du har Menières, tale med din læge før du tager et vitamin eller ernæringstilskud, fordi nogle er giftige i høje doser eller farligt, når det kombineres med visse lægemidler. Du bør også tilføje kun ét nyt stof til din kost på et tidspunkt, at gøre det lettere at identificere hvad lindrer symptomer og hvad har ingen effekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com