Hvordan til at sove med Arthritis smerte i en hofte

12/30/2013 by admin

Arthritic hip smerter er forårsaget af slitage af brusk omkring femur og bækken knogler. Beskyttende brusk omkring disse knogler kan blive slidt ned gennem betændelse eller skade, ofte fører til et begrænset udvalg af bevægelse, smerte og hævelse. Mange mennesker med hip gigt rapport svært ved sove på grund af konstant ubehag og smerter, men der er flere ting du kan gøre for at sove med arthritic hip smerter.

Instruktioner

• Sove i en hvilestol. Hip gigt gør det svært at ligge fladt i lange perioder, så prøv at sove i en hvilestol med benene let forhøjede. Liggende i denne stilling hjælper med cirkulation, holder blodgennemstrømning flytter til hofterne og letter smerter. Ved hjælp af en ben-opløftende pude kan hjælpe hofte smerter på samme måde, og kan bruges liggende fladt i sengen.

• Tal med din læge. Du skal muligvis være på medicin for at hjælpe med at administrere dine smerter, så du kan sove. Hvis dine smerter er kronisk, kan tager lav-dosis anti-depressiva hjælpe afbryde smerten og gør det muligt at få nogle resten. Kortison skud kan også bringe lindring fra hofte ubehag.

• Brug varme terapi. Tage et varmt bad inden sengetid til at løsne stramme leddene og forbedre cirkulation. Bruge en varmepude på dine hofter for en halv time før sengetid til at opnå de samme virkning. Brug ikke varme kompression i mere end 30 minutter, da overophedede delikat hip væv kan forårsage mere smerte end nødhjælp.

• Få en god madras. Finde en madras, der ikke vil synke ujævnt. En fast madras kan faktisk forårsage trykpunkter og bøje ryggen, lægger pres på de berørte hofte. En hukommelse skummadras er et bedre valg.

• Sove med en pude mellem dine ben. Dette vil holde dine hofter, så der er ingen ujævn pres forårsager smerte til dine hofter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com