Aggressiv adfærd tjekliste

02/21/2010 by admin

Aggressiv adfærd tjekliste

Aggression er naturligt, og som sådan, folk forventer eller bruge det i anden form i hele deres dag. Det kan præsentere som enten aktive eller passive. Når det er skjult, skjules den enkeltes fjendtlighed bag en maske. Når aggression er aktiv, vises det dog åbent i den angribende holdning, ansigtsudtryk, kropssprog mv. Mange mennesker i hjemmet og/eller på arbejdspladsen bliver dygtige til at genkende tegn på aggression i deres familiemedlemmer og/eller kolleger.

Konkurrencedygtige Aggression

Konkurrencedygtige aggression, uanset om du er fem eller 35, er en naturlig del af sport, men forekommer også i videospil, klasseværelset debatter, og skak kampe. Da hver person eller gruppe, har til hensigt at vinde den eftertragtede pris, engagere de i opførsel de normalt ikke ville. For eksempel, for at komme til målstregen først, ansætte motorcykel racerkørere stor kraft mod andre kørere. Selv om potentialet for fjendtlighed er høj, kan konkurrencedygtige aggression holdes på et sundt niveau.

Defensiv Aggression

Ved første øjekast kan defensiveness ikke vises som aggression; men fordi defensiveness provokerer ofte smerter i dem på den modtagende ende, det anses for fjendtlige. Defensive angribere strejke ikke på andre; snarere hvis de modtager uønsket opmærksomhed, reagerer de med modstand. Dette signalerer, at enkelt ønsker at være overladt til sig selv; Derfor, hvis en person skyr opmærksomhed og opfører sig aggressivt på grund af det, respektere hendes ønsker og styre klar.

Fysiske angreb

Et fysisk angreb fremgår af slående, aggressive bumpe eller slapping. Disse er de mindre farlige former for fysiske angreb. Værst er stabbings, skyderier eller tortur. Fysiske angreb forekommer under røveri, vold i hjemmet, bandevold og andre typer af fjendtlige møder. Formålet med et angreb er få noget fra offeret. For at hjælpe med at undgå fare, være på vagt, holde en cell phone handy og ringe til politiet, hvis du tror er du i fare.

Gengældelsesforanstaltninger aggression

Gengældelsesforanstaltninger aggression opstår når i fornærmet person forsøger at såre den, der fik ham smerte og ydmygelse. Denne type af fjendtlighed eller payback, der bruges til at lige en forkert eller gendanne ens værdighed. Fordi i fornærmet person mener, at han blev forurettet, han opstiller inddrive det, der blev truffet, såsom hans selvværd. De følelser, der står bag gengældelse er hævn, og intet mindre end hævn vil stoppe denne form for aggression, medmindre det er en oprigtig undskyldning. Når gengældelse begynder, genkende det for hvad det er og ikke hælde benzin på bålet.

Verbale angreb

En verbale angreb er et bevidst forsøg fra én person mod en anden til at forårsage følelsesmæssige eller psykologiske smerte med ord. Angribende skælder og sår målet indtil hun mister sin selvtillid. Derudover stoppe ser offer i smerte ikke misbrugeren; i stedet, han fortsætter med at angribe. Hvis du er på den modtagende ende af en verbale angreb, holde din vagt, fortælle nogen bagefter og få professionel hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com