Hvordan man skriver en personlig erklæring for kirurgi

02/18/2010 by admin

Hvordan man skriver en personlig erklæring for kirurgi

Skrive en personlig bemærkning til operation er påkrævet for medicinsk skole og tjene en praktikplads. Din personlige erklæring for kirurgi er afgørende for at starte din karriere som en kirurg. Du bliver nødt til at sælge dig selv i denne personlige erklæring. Skrive en personlig erklæring for kirurgi giver dig mulighed for at give læseren ind i dit liv og tankegang og åbner du op for nogle store muligheder i det medicinske område af kirurgi.

Instruktioner

• Læs prøver af vellykket personlige bemærkninger. Læser disse vil hjælpe dig med at få en bedre forståelse af hvad der virker. Læs prøver af skrevet dårligt personlige erklæringer for at lære, hvad der ikke virker. Hvis du allerede ved, hvilken residencies, du er interesseret i, bede om prøver af tidligere indsendte vellykket personlige bemærkninger.

• Vælge en vinkel. Tænke ud over bare hvorfor du ønsker at blive en kirurg og hjælpe folk. Tage lidt tid at alvorligt brainstorme en rumvinkel for din personlige erklæring for kirurgi. Vælg en tid og et sted hvor du kan være alene og undgå alle distraktioner. Hvorfor vil du gerne være en kirurg? Hvad bragte dig til denne beslutning? Hvis du har et speciale, hvorfor valgte du at speciale? Besvare alle disse spørgsmål vil hjælpe dig med at udvikle en vinkel for din personlige erklæring for kirurgi.

• Vise læseren din historie i stedet for bare at fortælle fakta. Du måske har hørt denne andetsteds, og i skriver det er en regel mange følger: viser, ikke fortælle. Vis hvorfor du ønsker at blive en kirurg ved at fortælle en historie og male et billede af dig selv og dine erfaringer. Viser, ikke fortælle vil gøre du synes mere reel. Simpelthen at skrive om de begivenheder, der førte dig til dette punkt vil være kedeligt. Gøre det rigtige og gøre det spændende.

• Sæt dig selv fra hinanden. Det er vigtigt at gøre indtryk på læseren, fordi mange vil anvende for få steder. Hvis din personlige erklæring for kirurgi ikke er mindeværdige, vil det være glemt. Tænk over hvordan du skille dig ud fra dine kammerater. Der er nogle unikke fakta om dig, der vil hjælpe med at sætte dig fra hinanden. Vis din passion for medicin og kirurgi i din personlige erklæring, og hvorfor det er en lidenskab for dig. Fortælle dem en historie, de aldrig vil glemme.

• Tager det alvorligt. Altid holde i dit sind, at skrive en personlig erklæring for kirurgi er noget, der skal bruges til at bestemme din berettigelse til en opholdstilladelse. Brainstorme og udkast til brevet, så få noget søvn. Re-læse din personlige erklæring og gøre nogle nødvendige ændringer undervejs. Læse det højt for dig selv eller en ven. Foretag flere ændringer, hvis det er nødvendigt. Derefter og først derefter, du kan skrive din endelige forslag til din personlige erklæring.

Tips & advarsler

  • Revidere, omskrive og afslutte. Læse andre succesfulde personlige erklæringer til kirurgi. Tage din tid med det. En personlig erklæring er en vigtig del af din ansøgning om opholdstilladelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com