Great Lean muskel bygning kost

03/10/2010 by admin

Der er mange kostvaner, der foregiver at opbygge muskelmassen og slippe af med overskydende kropsfedt. Selvom der kan være nogle sandhed til de fleste af dem, er der nogle, der blot usunde fad kostvaner. Andre er støttet af flere studier fra universiteter og hospitaler. Mange indeholder moderat til høje niveauer af protein, og nogle indeholder moderat til høje niveauer af fedtstoffer. Dog mest indeholder lav til moderat kulhydrater.

Lav-kulhydrat diæter

Populære kostvaner, der er højt indhold af fedt og protein er kommet under angreb fra American Heart Association og andre som værende usunde til lang tids brug. Det faktum, at folk fortsætter med at følge dem taler til deres pålidelighed for quick vægttab.

Bodybuildere og andre figur atleter følge mange af grundsætningerne af Atkins. En undersøgelse foretaget af Stanford University School of Medicine fandt støtte til lav-kulhydrat kost.Kvinder, der var på det klarede sig væsentligt bedre end dem på Ornish kost, en high-carb, lav-fedt kost.

Høj-Protein kost

En høj-protein kost giver gode resultater af flere grunde. For én tager protein længere tid at fordøje end kulhydrater, hvilket resulterer i en langsommere frigivelse af næringsstoffer og mere stabil blodsukker. Det betyder, at protein resultater i følelse af mæthed, som kantsten overspisning.

I en undersøgelse, spise protein før et måltid faldt mængden af sult opfattes af deltagerne, som resulterede i færre kalorier indtages under måltidet.

Kalorieindhold diæter

Kroppen har et minimum af kalorier, det kræver bare at funktion hver dag. Dette er din basal metabolic rate (BMR). Når du begrænser stærkt kalorier, vil du få en indledende hurtige vægttab svar, men hvis du vedligeholder kalorieindhold niveauer, der er for lav i en længere periode af tid, kroppen mener det er sulter og sænker din BMR. Det betyder, du har brug for færre kalorier om dagen for at vedligeholde vægttab. Også, din krop vil strippe næringsstoffer fra dine muskler, forårsager du mister muskel masse.

Antallet af kalorier behov for dagligt at opretholde vægten varierer fra person til person baseret på alder, køn, vægt og lean muskelmasse. Et groft skøn over mindst kalorier om dagen for at holde kroppen i at gå i sult-mode er 1.200 kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com