Lamictal Tinnitus behandling

03/31/2010 by admin

Tinnitus er et symptom, hvor patienterne høre en ringen for ørerne. Det er resultatet af flere mulige underliggende betingelser, herunder kredsløbssygdomme lidelser og fysiske øre traumer. Nogle behandlingsmetoder afhjælpe den underliggende årsag, mens andre forsøger at behandle symptomet, selv ved at reducere den afringning støj.

Lamictal

Lamictal er en oral medicin anvendes til behandling af epilepsi, bipolar lidelse og krampe anfald. Ifølge lamictal.com, virker det som en krampestillende, ændrer niveauer af visse neurotransmittere at reducere krampagtig symptomer.

Lamictal som Tinnitus behandling

Ingen medicinske beviser støtter påstanden om, at Lamictal er en passende behandling for tinnitus. Det behandler et helt andet symptom, og ingen måde reducerer i afringning støj. I virkeligheden, ifølge MayoClinic.com, omfatter bivirkninger af Lamictal hovedpine og svimmelhed; disse symptomer kan forværre den ubehagelige virkning af tinnitus. Der er ingen grund til at tro, at Lamictal bør anvendes til behandling af tinnitus.

Strategi for behandling

Tal med din læge om medicinsk støttede tinnitus nødhjælp; flere behandlingsmuligheder er tilgængelige. Hvid støj maskiner er effektiv til at reducere de irriterende ringmærkning af tinnitus. Overdreven ørevoks kan forårsage tinnitus, så tal med din otolaryngologist om ørevoks fjernelse strategier. Tricykliske antidepressiva (fx amitriptylin) har bevist deres effektivitet i behandling af svær tinnitus. Dog bruge denne metode med forsigtighed, som potentielle bivirkninger omfatter sløret syn og hjerte problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com