Hvor hen til genoprette fra håndled kirurgi

03/03/2013 by admin

Håndled kirurgi udføres typisk for alvorlige tilfælde af karpaltunnelsyndrom og rekonstruktionskirurgi for brudt ledbånd. Du bør se en læge straks efter de første tegn på ikke at være i stand til at flytte dit håndled. Hvis der er en håndleddet fraktur, det vil blive bestemt af en MR-scanning, CAT-scanning eller knoglescanning. Håndled kirurgi omfatter håndled artroskopi for gigt og senen reparation. Da behandlinger for håndledsskade varierer, så kan metoden til nyttiggørelse. Det er vigtigt at altid følge rådgivning fra din læge og kirurg efter operationen til passende helbrede fra kirurgi. Også, Husk på at det kan tage op til seks måneder eller længere for at inddrive fra kirurgi.

Instruktioner

• Opbevar din forbinding eller skinne på dit håndled for perioden anbefaler som bestemmes af din læge. Typisk efter håndled kirurgi kan en forbinding være påkrævet så længe som en måned eller mere.

• Hvile dit håndled i en position, hvor det ikke kan blive forstyrret, når du sover om natten. Du skal muligvis til at hvile dit håndled på en natbord eller andet sted ud af din seng at hindre dig selv af rullende ind på dit håndled.

• Fjerne din forbinding og rehabilitere langsomt bevægelse i dit håndled. Langsomt bevæge sig mod aktiviteter, der involverer brug af dit håndled, men afholde sig fra enhver tunge løft eller anvende pres på hånd og håndled.

• Afholde sig fra aktiviteter, der kunne tvinge stamme på dit håndled, såsom Golf, tennis, løfte vægte eller overdreven maskinskrivning. Sørg for, at stadig give dine håndled masser af hvile efter den været mobiliseret. Altid hvile dit håndled uden at flytte det til en halv time eller mere, hvis du oplever nogen smerte.

• Se en fysioterapeut og udføre de aktiviteter, som hun anbefaler for at øge styrken i dit håndled. Udover øvelser, kan andre terapi for dine håndled omfatter varme terapi, massage terapi og sensoriske genopdragelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com