Naturlig homøopatisk naturlægemidler for Acne

02/17/2013 by admin

Acne er en fælles hudlidelse. Acne kan være kun en mild problem for nogle mennesker, men for andre, kan det være et alvorligt problem, der kan være meget pinligt og vanskelige at håndtere. Den vigtigste årsag til acne er hormoner i hud kirtler, som kan føre til sat hudens porer. Børn og teenagere er ikke de eneste mennesker, der har problemer med acne; voksne kæmper undertiden med det også. Mange mennesker er desperate for nogen form for acne kur de kan finde, herunder homøopatiske og folkemusik retsmidler.

Naturlægemidler bær te

En pakke kan laves i en andens køkken. Simpelthen koge hindbær, jordbær og blackberry blade (ca. 50 mg overlader samlet) i en liter og en halv af vand til omkring tre minutter til at gøre en te. Dyp en vaskeklud i det varme vand og afkøles nok til at placere vaskeklud på ansigtet uden afbrænding eller irritere huden. Enkelt måtte ønske at læne sig tilbage eller ligge på hans eller hendes ryg at tillade vaskeklud at forblive på plads. Tillad klud og væske til at suge ind i huden i 10 til 15 minutter. Dette program kan være afsluttet to til tre gange om dagen.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike er ikke en urtemedicin, men det er værd at nævne, da det kan bruges til mange ting, men det kan også bruges til at afværge acne. Økologisk æblecider eddike er bedst, på grund af syreindholdet. Holde det i en lille beholder nær badeværelse spejl. Lille glasbeholdere, at forsegle eller endda en tom filmhylster fungerer godt. DAB fingerspidser i æble cider eddike og forsigtigt duppes på alle acne pletter. Apple cider eddike kan anvendes to til tre gange om dagen og kan anvendes dagligt for at afværge tilbagevendende acne. Dette program hjælper med at rydde op acne samt at forebygge fremtidige udbrud. Det er en noninvasiv og billig metode til behandling af stædig acne.

Olivenolie

En anden interessant acne behandling er damp ansigtet i 10 minutter. Dette kan gøres ved at køre et varmt brusebad og sidder i rum hos dør lukke eller af skæve over en gryde med varmt vand med et håndklæde over hovedet, være omhyggelig med ikke at damp brænde i ansigtet. En anti-bakteriel ansigt vask bør anvendes. Tillad anti-bakteriel ansigt vask til at sidde på ansigtet i 10 minutter før skylning slukke. Bland en spiseskefuld af ekstra jomfru olivenolie med en teskefuld sukker og forsigtigt krat fugtet ansigt med blandingen. Tillad denne blanding til at sidde på ansigtet i 10 minutter og derefter skylles, være omhyggelig med at klappe ansigtet tør grundigt forsigtigt. Dette program kan gentages hver tre dage. Dage mellem denne ansøgning, vaske grundigt ansigt om morgenen og lige før seng ved hjælp af de samme anti-bakteriel ansigt vask, Sørg for at anvende en god fugtighedscreme og toner bagefter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com