Hvordan man kan reducere hævede ankler

03/13/2013 by admin

Hævede ankler eller ødem, bare sker ikke for gravide damer, men kan påvirke hver og en af os på noget tidspunkt i livet. Der er mange grunde til hvorfor ankler svulme varierende fra for meget natrium i kosten, natrium fastholdelse, fedme, neuromuskulære lidelser, at tage p-piller eller hormonbehandling, afførende misbrug, vanddrivende misbrug, allergiske reaktioner, traume eller dårlig kost/fejlernæring og stående længe. Nogle eller alle af disse årsager kan bidrage til hævede ankler. Pinligt og generende, hævede ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Instruktioner

Hævelse--Mild og svær; Kronisk ødem

• Drik masser af vand: skyl dit system med masser af vand; Jeg ved, dette kan synes som den modsatte ting at gøre, når du beholde væske, men rødmen væsken væk med mere vand er effektivt og du vil snart se en reduktion i hævelse.

• Løfte benene over dit hjerte: sidder i en hvilestol med det i fuldt tilbagelænet tilstand, vil gøre underværker for din hævede ankler. Hvis der findes ingen hvilestol, vil derefter ligger fladt på sengen eller sofaen med dine fødder forhøjede over dit hjerte på puder arbejde lige så godt.

• Køber et diuretikum: undertiden diuretika kan hjælpe med problemet med hævede ankler af befri kroppen af overskydende vand. Du vil finde, at du skal bruge badeværelset meget mere end du har gjort. Spise bananer samtidig på et kursus af diuretika, så de kan befri kroppen af kalium samt væsker.

• Slid støtte slange eller sokker: mange forskellige produkter som er på markedet til at lindre hævede ankler og ben; gradueret kompression strømper eller slange, nogle open-tåede ekstra komfort (anbefales), returneres hjælp med venøs insufficiens ved at hjælpe med blod. Du vil finde, at du kan komme videre med dit normale liv ved at bære kompression strømper eller slange og reducere den tid, du hæve dine ben.

• Gå rundt: Walking omkring kan hjælpe med blodgennemstrømningen og reducerer hævelse i dine ben og ankler, men alt med måde; ikke sidde eller stå på ét sted alt for længe. Flytte tæerne og flex din hæle hver par minutter for at forbedre din omsætning.

• Besøge din læge: langvarig ankel eller hævede ben kan være et signal om at der er en underliggende sundhedsmæssige problem forårsager hævelse. En aftale med din læge er kloge og vil sætte dit sind på resten.

Tips & advarsler

  • Besøge din læge, hvis hævelsen går videre end dine knæ

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com