Hvordan til at identificere medicin, der øger risikoen for hedeslag

03/11/2013 by admin

Hvordan til at identificere medicin, der øger risikoen for hedeslag

Når du tænker på hedeslag, du forestiller dig nogen arbejder ud af det den varme sol. Mens dette er ofte tilfældet, kan hedeslag også bringes blot ved indtagelsen af visse ordineret og over the counter medicin under eksponering for varmen.

Instruktioner

Få mere at vide om medicin at årsagen hedeslag

• Lær om de medicin, du tager. Når du er ordineret et lægemiddel, skal du følge instruktionerne til at tage det og se om der er en risiko involveret med sit forbrug. Læs alle etiketter på flasken. Spørg på apoteket for en udskrift af narkotika mulige bivirkninger.

• Identificere medicin, der hæmmer sved. Et udvalg af medicin anvendes til behandling af Parkinsons sygdom (f.eks. Benztropine og Trihexyphenidyl) kan fremkalde hedeslag, da stoffet falder svedtendens. Dette forårsager igen en alvorlig stigning i kropstemperaturen.

• Pas på lægemidler, øger stofskiftet. Stimulerende stoffer (herunder kokain og amfetamin) øger risikoen for hedeslag af revving op metabolisme og motor aktiviteter. Dette kan frembringe ekstreme mængder af kropsvarme.

• Brug forsigtig når du tager diuretika. Denne type medicin er typisk ordineret til hjertepatienter, der bevarer for meget væske i lungerne. Diuretika, såsom Lasix (furosemid), opfordrer kroppen til at miste vand og salt. Overvåge din fysiske aktivitet mens du tager denne medicin, da det kan dehydrere dig og sætte dig i fare for hedeslag.

• Lær om andre medikamenter, der øger chancen for hedeslag. Visse antihistaminer og antipsykotisk medicin kan føre til hedeslag. Har oplysninger dels om disse medikamenter. Henvise til WebMD at identificere lægemidler, der har hedeslag som en bivirkning (Se nedenstående ressourcer).

• Kig efter betingelser, der gør folk tilbøjelige til hedeslag. Dette omfatter ukontrolleret diabetes, fedme og depression behandles med Protriptyline.

Tips & advarsler

  • Overvåge din alkoholindtag. Dette kan forårsage dehydrering, især hvis de indtages i et varmt miljø.
  • Mens ud danse, tage hyppige pauser og have et glas saft og en salt snack til at genopbygge vitale kropsvæsker.
  • Hvis en person er mistænkt for at tage ulovlige narkotika, og viser tegn på hedeslag, tage ham til en hurtig hospital. Når stimulerende stoffer (som Ecstasy) forbruges, kropstemperaturen stiger og væsker, går tabt. Hvis denne type medicin er taget i en alt for overfyldt, varm placering det kan være fatalt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com