Hvordan at slippe af kronisk dårlig ånde

02/12/2013 by admin

Kronisk dårlig ånde eller dårlig ånde, kan være forårsaget af en række faktorer. Selv om mange mennesker mener, at kronisk dårlig ånde stammer fra maven, er det ikke tilfældet. Dårlig ånde kommer enten fra munden eller næsen og nasal passager. Heldigvis er der en klar metode til at bekæmpe dårlig ånde og holde bakterier, der forårsager det i skak.

Instruktioner

Trin til bedre ånde

• Besøge tandlægen for at sørge for du ikke har nogen tand eller tyggegummi problemer. Ordentlig tand- og tandkødslidelser sundhed er afgørende i kampen mod dårlig ånde. Inficerede tandkød og tænder er en sandsynlig årsag til dårlig ånde. En ordentlig tandbørstning og tandtråd rutine er også meget vigtig i kampen mod bakterier, der producerer dårlig ånde.

• Efter afgørelse ud af munden, Sørg for der er ingen nasal problemer, der forårsager dårlig ånde. Bihulebetændelse og andre bakterielle infektioner i den nasale passager kan forårsage postnasal drop. Mens postnasal drop har ingen lugt i første omgang, udvikler det en som den sidder på tungen.

• Brug et tungen skraberen eller blot børste på bagsiden af tungen med en tandbørste på daglig basis at hjælpe slippe af med bakterier, der forårsager dårlig ånde. Ordentlig tungen hygiejne er nødvendige i kampen mod dårlig ånde.

• Tygge tyggegummi, som kan gøre mere end maske lugten af stødende ånde. Tyggegummi kan fortrænge de bakterier, der bygger op på tungen efter et måltid, eller når din mund er tør. Drikke mere vand kan også bidrage til at fortrænge bakterier på tungen forårsaget af en tør mund.

• Spis ilt-rige grøntsager som selleri og persille. Dette vil holde bakterier i at vokse på tungen og freshen din ånde på samme tid. Spise en kvist persille, efter et måltid kan virkelig gøre en forskel.

• Bruge mundskyl. De fleste sorter kan hjælpe maskere lugten af dårlig ånde; nogle ordineret af din tandlæge indeholder ilt-rige formler, der rent faktisk vil dræbe bakterier, der hober sig op i din mund.

Tips & advarsler

  • Børst dine tænder efter hver måltid. Hvis du arbejder i løbet af dagen, overveje at bruge en tandbørste med dig. Holde tyggegummi i din bil eller lomme til efter måltider. Drikke lidt ekstra vand hver dag, selvom du ikke er tørstig, at forhindre, at munden bliver tør.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com