Hurtig resultat kost

04/25/2010 by admin

Hurtig resultat kost

Mange mennesker, der starter en kost ønsker at se nogle hurtige resultater. Der er særlige typer af kost, der har tendens til at vise resultater hurtigere. Disse kostvaner er som regel høj-protein, lav-kulhydrat diæter. Der er en kost i særdeleshed, der opfylder disse krav endnu har en sundere tilgang end de fleste høj-protein diæter.

South Beach Diet

South Beach Diet er anderledes end mange andre høj-protein kost, fordi det er designet til at være en sund måde at spise, at du kan opretholde livet. Nogle andre høj-protein kost tillader ikke dig at spise kulhydrater.

South Beach Diet har tre faser. De to første faser er at hjælpe dig tabe sig og den tredje fase er den måde du vil spise for resten af dit liv. Denne struktur hjælper dig med at vedligeholde din vægt og undgå yo-yo slankekure.

Fase et

I den første fase af South Beach kost, du dybest set detoxing din krop fra raffineret sukker og dårlige kulhydrater. I denne to-ugers fase kan du spise magert protein, lavt glykæmisk indeks grøntsager, æg, fedtfattig ost, nødder og frø. På grund af denne plan, kan du se et vægttab på otte til 13 pund. Nogle mennesker vil miste mere, andre vil miste mindre.

Fase to

Fase to varer indtil du kommer til dit ønskede vægttab. Hvis du er i fase tre og du begynder at få vægt, gå tilbage til fase to. I fase kan to du spise flere fødevarer. Du kan spise nogle fuldkorn, de fleste grøntsager og frugter og magert kød samt noget du kan spise i fase et.

Fase tre

Fase tre ikke giver specifikke fødevarer retningslinjer, fordi planen er baseret på dig at vide, hvad fødevarer, du bør spise og hvad fødevarer, du bør undgå baseret på faser et og to. Denne plan lærer du hvordan du spise ansvarligt, så du kan spise sundt og vedligeholde din vægt uden konstant slankekure.

Med South Beach diet, får du ikke kun hurtig vægttab, men du får en plan om at du kan leve med hele dit liv. Nogle restauranter har endda punkterne på deres menu som værende for South Beach diet, hvilket gør det nemmere for dig at finde ud af, hvad fødevarer er gode valg baseret på din kost. Du kan købe South Beach kost skrift eller Tilmeld dig online og har adgang til et samfund, der vil støtte dig i dit vægttab.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com