Vægttab efter alder 50

04/26/2010 by admin

Vægttab efter alder 50

Som vi alder bliver vores krop mindre effektive på brændende fedt. Kvinder er især mere tilbøjelige til at holde på fedt. Grunden til hvorfor dette sker er fordi vores stofskifte drastisk bremser i vores tyverne, og vores stofskifte fortsætter med at falde som vi alder. Men der er ting du kan gøre for at bekæmpe denne naturlige progression af metaboliske ændringer. For eksempel, kan du tage en proaktiv rolle i at øge dit stofskifte. Du skal muligvis til at arbejde hårdere, men du kan vedligeholde og tabe sig selv efter alder 50.

Hydrering

Hydrering er så vigtig, når det kommer til at miste vægt. Vores krop består hovedsageligt af vand, og at behovet for vand fortsætter med at stige som vi alder. Vand er den levering system ansvarlig for transport af næringsstoffer som vitaminer, mineraler, at vores celler. Vand også fjerner affald fra vores celler og skyller disse toksiner ud gennem vores nyrer. Drikke masser af vand er også en vigtig komponent, når det kommer til dit stofskifte.

B-vitaminer

Efterhånden som vi bliver ældre bliver vi mere trætte på grund af den naturlige aldringsproces. Celle regenerering bremser, og vores naturlige menneskelige væksthormon er mere forarmet efter fyldte 25. Når vi er trætte, vi blive mindre aktive, og derfor vi kan have tendens til at tage på i vægt. Men der er ting du kan gøre for at bekæmpe træthed gør det nemmere at tabe. Når vores kroppe er strømførende vi mere motivation til at komme op og flytte.

Vigtigst af alt, spise en sund kost fyldt med økologisk frugt og grønt, foruden magert kød som Tyrkiet, kylling og fisk. Tage en hel mad multivitamin og mineral supplement sammen med ekstra B-vitaminer. B-vitaminer forbedre energi-niveauer, fordi de støtte nervesystemet sundhed og forbedre celle kommunikation. For at virkelig mærke en forskel i hvordan du føler du har brug at tage 50 mg eller flere af B-vitaminer dagligt. Du kan også tage Spirulina til at øge din energi niveauer. Spirulina er et hav grøntsag, der er fyldt med protein og andre næringsstoffer.

Altid tale med din læge, før du foretager ændringer til din kost eller livsstil.

Portion kontrol

I amerikanske restauranter portionsstørrelser er meget store, og som vi bliver ældre vi udvikle dårlige vaner så godt. Når man spiser på restauranter dele dit måltid med en anden person. Skære dit måltid i halvdelen er én måde at styre din portion størrelser når du spiser ud. Vær omhyggelig med ikke at overindulge når brød skål leveres eller mellemmåltid om for mange appetitvækkere før et måltid. Når de spiser derhjemme, se hvor meget du rent faktisk spiser. Ernæringsekspert Natalie Butler siger, "en del af kød bør være ikke større end et spil kort." Spise langsomt og tygge maden. Når du gør dette, du hjælpe din krop fordøjelsessystemet mad, og du giver din krop tid til at registrere, at din mave er fuld.

Mindre og hyppigere måltider

At holde vægten som vi alder er en livsstil valg. Vægttab er mere svært efter en alder af halvtreds, men vægttabet er ikke umuligt. Nogle mennesker tager mere tid til at kaste pounds på grund af genetik, medicin, stress og andre faktorer. En anden måde at holde slim i din halvtredserne og videre er at spise mindre måltider oftere. Når vi spiser små måltider langsomt vi spiser mindre, og vi giver vores krop tid til at være tilfredse. At få sulten mellem måltiderne er helt normal, og du kan simpelthen snack på noget sundt som et æble eller en lille skål med mandler. Ifølge American Dietetic Association, "spise små måltider oftere er endnu en anden måde at øge dit stofskifte."

Motion

Motion er så vigtigt i hele vores hele livet, og fysisk aktivitet bliver endnu mere afgørende efter alder 50. Opholder sig fysisk aktive vil hjælpe dig tabe sig og holde pounds off. Ernæringsekspert, Natalie Butler anbefaler arbejder i mindst tredive minutter fem gange om ugen. Denne regel gælder for alle, men det er mere vigtigt, som vi alder. Motion hjælper med at opretholde sund muskeltonus, knogle sundhed og samlede wellness. Udøver også fremskynder celle regenerering, som bremser aldringsprocessen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com