Hvordan til at tabe Baby fedt hurtigt

04/23/2010 by admin

Hvordan til at tabe Baby fedt hurtigt

De fleste kvinder er ivrige efter at komme tilbage til deres pre-baby vægt efter fødsel. Rejse mod opstilling af udgyde pounds varierer dog for hver kvinde. En sund kombination af kost og motion er nummer et vægt tab opskrift anbefales af mange kosten ernæringseksperter rundt om i verden. At finde den rigtige kombination, der fungerer for dig kan tage nogle trial and error. Det vigtigste er at holde fokus på dit vægttab mål og overvåge dine fremskridt langs vejen.

Instruktioner

Kost

• Køb en kladde og mærke det "Mad Journal", hvori du vil bruge til måltid planlægning. Oprette sektioner til morgenmad, frokost, middag og snacks, og begynde at planlægge dine måltider for de følgende dage eller hele ugen.

• Brug en kalorie-tælling guidebog eller hjemmeside til at slå op hvor mange kalorier forskellige fødevarer indeholder. Brug guide til at hjælpe dig indsnævre fødevarer, der er lav i kalorier, fedt og salte, og undgå de fødevarer, der er høje. Prøv at holde din daglige kaloriefattige samlede mellem 2.000 til 2.500 hvis du sygepleje.

• Drik en masse vand mellem og under måltiderne. Hvis du bliver sulten mellem måltiderne, snack på rå grøntsager, der har lav eller ingen kalorier. Spis når du er sulten, men kun fødevarer, der er sund for dig.

• Del dine måltider og afstå fra at gå tilbage i sekunder. Holde styr på alt, hvad du spiser i din mad dagbog og foretage justeringer til at skære ned på højt kalorieindhold fødevarer.

Motion

• Gøre enhver form for motion, du fysisk kan, så snart du kan. "Bedste Health Magazine" antyder, gå med din nyfødte udenfor med en klapvogn, som er en nem og gratis måde at brænde kalorier. Pair op med andre mødre i kvarteret til fods kammerater at motivere hinanden.

• Køb eller leje træning videoer til at gøre på hjem mens din baby napping, eller når du har en gratis øjeblik. At-Home workout dvd'er tilbyder fleksibilitet og mulighed for at pause og genoptage tapen, som behøver at være.

• Deltage i en gym og hyre en personlig træner, hvis dit budget tillader det. Brug din personlige træner for motivation og skabe en personlig vægttab plan for dig. Deltage i gratis klasser på gym for en social måde at komme i form.

• Køb træningsudstyr, således at du kan træne hjemme, hvis det er mere bekvemt end at deltage i en gym og du har de disponible midler. Husk, gå- og løbeture uden for er gratis kilder for udøvelse.

• Spore dine fremskridt på vejen og tage målinger af din krop eller trin på skalaen til se, hvordan du bliver bedre.

Tips & advarsler

  • Du kan fremskynde dit vægttab ved at fjerne drikkevarer, tack på kalorier til din daglige total, såsom sodavand, juice og lattes.
  • Altid tale med din læge før du starter en vægt tab regime, og finde ud af, hvad en sikker daglige kalorie indtag er for dig. Kalorierne du indtag påvirker mængden af modermælk du producerer. Hvis du sygepleje, kan skære alvorligt ned på dine kalorier påvirke dit spædbarn.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com