Vitaminer til Acne ar

10/12/2016 by admin

Vitaminer til Acne ar

Millioner af teenagere og voksne lider af akne. Mange gange din acne kan have falmede, men du står tilbage med ar. Der er flere forskellige vitaminer du kan bruge til at hjælpe med at mindske forekomsten af acne ar og endda forhindre acne ar vises.

E-vitamin

E-vitamin er effektive til at reducere forekomsten af acne ar. Ifølge Dr. Rose Windale fremmer E-Vitamin antioxidant aktivitet, væv reparation og healing. E-vitamin kan træffes i pilleform eller kan anvendes topisk til det ramte område. Hvis du vil tage det som et supplement, anbefales det at tage 15 mg om dagen.

C-vitamin

Ifølge en undersøgelse udført af læger Hiroshi Ikeni og Kitaro Ohmori, er C-Vitamin også effektive til at mindske forekomsten af ar forårsaget af acne. C-vitamin øger immunforsvaret og hjælper med at fjerne frie radikaler fra kroppen. Det kan tages i en pilleform eller som en aktuel behandling. Hvis du tager det som et supplement, anbefales det at tage 500-1000 mg om dagen.

Zink

Mike Walden, forfatter til "Acne No mere: Open the døren til en Acne gratis Life," siger, at zink faktisk kan forebygge acne ar. Zink er et mineral, der hjælpe med at opbygge kroppens immunsystem og er meget gavnligt at forebygge acne ar, fordi det aids i reparation af væv. Mange over-the-counter acne behandlinger indeholder zink på grund af dens helbredende egenskaber. Hvis du har acne, kan tager 15 mg zink dagligt reducere acne samlede, og hjælpe det helbrede hurtigere samtidig også forhindre ar.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com