Er Depression et årsagen Substance Abuse?

02/14/2010 by admin

Er Depression et årsagen Substance Abuse?

Depression og andre psykiske lidelser er ofte forbundet med stofmisbrug. Men om depression er en årsag til stofmisbrug eller stofmisbrug forårsager depression afhænger af mange variabler.

Årsager til Depression

Almindelige årsager til depression er biokemiske ændringer i hjernen, hormonelle ubalancer, genetik og miljømæssige faktorer som traumer, ensomhed og finansielle stammer. Alkohol-og stofmisbrug er også peget på som et muligt udgangspunkt i nogle for depression.

Årsager til stofmisbrug

Stofmisbrug kan også være forårsaget af miljøfaktorer, der omfatter familie holdninger til narkotika og alkohol eller opmuntring af jævnaldrende. En faktiske afhængighed af narkotika eller alkohol er sandsynligvis påvirket af arvelig genetiske træk.

Ved hjælp af narkotika og alkohol til lethed Depression

Stofmisbrug kan begynde som en måde at lette smerten ved depression. Hvis narkotika og alkohol bruges regelmæssigt til at maske depression, kan en vane udvikle forårsager yderligere problemer og uddybning depression.

At få hjælp

Hvis du eller nogen du kender er deprimeret og bruge stoffer til at overvinde følelser af depression, er det vigtigt at få hjælp til begge problemer. Det første skridt bør være et besøg på en læge eller mental sundhed professionel.

Forebyggelse af stofmisbrug

Stofmisbrug forebyggelse ofte kommer i form af mental sundhed rådgivning for depression eller andre psykiske problemer, stofmisbrug rådgivning, gruppeterapi og deltagelse i grupper som anonyme alkoholikere og Narcotics anonym.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com