Hvordan at slippe af med pletter uden at købe produkter

12/07/2012 by admin

Hvordan at slippe af med pletter uden at købe produkter

Uanset alder, kan pletter forekomme på enhver form for huden. Mens mange produkter på markedet hævder at rydde op pletter hurtigt, kan du nødt til at prøve flere før du finder en, der fungerer for dig - som kan være dyrt. Home Retsmidler for pletter har eksisteret i årevis. Mens alle er forskellige--hvad der virker for én person kan ikke arbejde for dig--der er lille udgift involveret i et hjem afhjælpe, og normalt ingen risiko. Disse retsmidler--bare et udsnit af hvad kan gøres fra dit skab--kan bruges enkeltvis eller sammen at udtørre skamplet.

Instruktioner

• Wrap en isterning i en tynd klud og anvende det direkte til plet 5 til 10 minutter. Dette vil reducere rødme og hævelse, gør skamplet, mindre synlige og smertefuld.

• Vask dit ansigt med en mild sæbe, og dup huden tør. Stejl to teposer i halv et krus varmt vand og 1 teskefuld tørret basilikum i 15 minutter. Cool før du anvender med et stykke vat til plet. Væsken tørrer på huden, uden skylning det ud. Dette kan gøres flere gange om dagen, indtil skamplet heler.

• Bland 1 tsk honning med 1 tsk jorden kanel. Efter forsigtigt rengøring og tørring din hud, Påfør pastaen til plet før sengetid, så den kan tørre. Forlade pasta på skamplet natten, vask om morgenen.

• Ising en lille mængde tandpasta på plet ved sengetid, giver mulighed for at tørre. Forlade pasta på natten for at støtte i udtørring plet. Skylle det ud om morgenen.

• Anvende Fortyndet citronsaft eller fuld styrke æble cider eller hvid eddike til plet og omkringliggende hud efter det har været forsigtigt vaskes og tørres. Tillad syre til at forblive på huden i 10 minutter, før skylning slukke med varmt vand, og klappede den tørre plet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com