Medicinske anvendelser for eddike

12/29/2012 by admin

Eddike har været brugt i århundreder som en sundhed tonic med en bred vifte af medicinske anvendelser. Det har været brugt som en behandling for allergi, influenza, ondt i halsen, syre refluks, gigt og andre lidelser. Brug eddike som en medicinsk behandling genvandt fashionable status i 1950 ' erne med sin markedsføring af Dr. D.C. Jarvis MD, der omtalte fordele af æble cider eddike som en sundhed tonic.

Antiseptisk

Eddike kan bruges som en antiseptisk til behandling af en række smitsomme og infektiøse tilstande. Eddike er blevet brugt til denne medicinske formål til behandling af bylder, acne og mindre sår, skrammer og forbrændinger. Den antiseptiske karakter af eddike har også set det brugt som en håndvask.

Kosttilskud

Eddike som apple cider kan give supplerende mineraler for det menneskelige legeme; Disse omfatter kalium, calcium, kobber og jern. Et af plus punkterne af forbrugende apple cider eddike for supplerende jern er, at i modsætning til kogte rødt kød, eddike indeholder ingen kolesterol, natrium eller mættet fedt.

Gigt

Apple cider eddike ofte bruges en behandling for gigt. Normalt en teskefuld af æble cider eddike blandes med en teskefuld honning og taget tre gange om dagen. Aflejringer af urinsyre krystaller kan danne mellem leddene og musklerne forårsager gigt; disse indskud er sagde at blive brudt og opløst af honning og æble cider eddike blanding. Taget over en lang periode, siges denne blanding også at opløse knogle sporer.

Fordøjelsesbesvær/halsbrand

Fordøjelsesbesvær og halsbrand er to fælles betingelser behandlet med eddike. Syre i eddike regler ofte det ud af brug for fordøjelsesbesvær. Den menneskelige krop producerer dog ofte mindre syre som det aldre, og symptomerne på for lidt syre i maven ofte er de samme som høj syre niveauer. Hvis kroppen producerer for lidt mavesyre, kan et supplement af eddike fordøjelsen af mad og lindre smertefulde symptomer på halsbrand og fordøjelsesbesvær.

Negle

Svampeinfektioner påvirker fingernegle kan behandles med blot et par teskefulde eddike blandes i en skål med vand. De berørte fingre bør være dyppet i eddike infunderes vand. Dette er også en god kur mod tør hud på fingre og hænder. Svampeinfektioner i tånegle kan behandles på samme måde som disse påvirker fingernegle: inficerede tæer bør lægges i blød i en blanding af 1 del eddike til 1 del varmt vand. Denne blanding er også en god behandling af fodsvamp.

Ondt i halsen

Til behandling af ondt i halsen, bør en spiseskefuld eddike blandes med 8 ounce af varmt vand. Denne blanding bør være gurglede hver time før at blive slugt. Et andet symptom på forkølelse og influenza er ophobning af slim i halsen; for at bryde op denne slim, skulle en spiseskefuld af lige dele eddike og honning sluges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com