Sådan Treat Cortisol naturligt

12/27/2012 by admin

Cortisol er et hormon, der forekommer naturligt. Men, forhøjede niveauer af kortisol kan føre til en øget risiko for infektion og problemer med forhøjet blodtryk. Behandling af kortisol ved hjælp af naturlige metoder generelt er en effektiv måde at håndtere forhøjede niveauer og er et godt alternativ til at tage lægemidler blokkere. Selvfølgelig bør du altid konsultere din læge før du prøver alternative metoder til behandling af enhver form for lidelse.

Instruktioner

• Undgå stress. Dette kan betyde arbejder på anger management, eller den kan kræve en simpel afstressende rutine at gøre efter arbejde eller hele din dag til at hjælpe dig forblive rolig og fokuseret. Stress stimulerer kortisol produktion, så undgå det vil hjælpe dig med at styre din kortisolniveauer.

• Have en kop te. Grøn te menes af mange herbalists til lavere kortisolniveauer. At have en kop te er også en glimrende måde at de-stress. Give dig 10 minutter til sip din te roligt og slappe af, og du vil finde, at din cortisol niveauer er faldende lige sammen med din frustration og angst.

• Prøve en C-vitamin supplement. C-vitamin ikke kun menigheder off forkølelse, det kan også holde din kortisol i skak. At tage en ekstra C supplement er en nem måde at få din kortisolniveauer under kontrol. Under ekstreme mængder af vitamin C kan have andre sundhedsmæssige konsekvenser, selv om, så konsultere en læge før styrke dette vitamin.

• Få masser af hvile. Cortisol niveauer er højere, når du ikke er udhvilet. Søvnmangel arbejder sammen med stress at hæve din kortisol, mens at få tilstrækkelig hvile vil afhjælpe stress og holde din kortisol under kontrol i mange tilfælde.

• Bo hydreret. De fleste Ernæringseksperter anbefaler, at du drikke mindst otte 8 ounce glas vand hver dag. Dehydrering sætter stress på kroppen og øger kortisol produktion.

Tips & advarsler

  • Meget lav slankekost kan bidrage til forhøjede kortisolniveauer.
  • Hvis du har en alvorlig cortisol problem, kan du brug for lægehjælp til at få det under kontrol. Arbejde med en læge, før du forsøger at løse problemet på egen hånd.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com