Sundhedsmæssige problemer, der forårsager overdreven sveden

12/03/2012 by admin

Sundhedsmæssige problemer, der forårsager overdreven sveden kan være et resultat af kræft, infektion, hormonelle forandringer eller en fejlfunktion af skjoldbruskkirtlen. Det er et symptom på en underliggende sundhedsproblem, som måske eller måske ikke har brug for medicinsk behandling. Overdreven sveden, der er svær bør kontrolleres af en læge til at udelukke en alvorlig sygdom.

Overgangsalderen

En kvinde, der er i overgangsalderen har ikke haft en menstruation for 12 måneder. I denne periode stoppe æggestokkene producerer æg, og hormoner østrogen og progesteron. Da disse hormoner-niveauet falder, begynder symptomerne på overgangsalder. En dramatisk reduktion i hormonniveauer kan forårsage alvorlige symptomer. En af de mest almindelige symptomer på overgangsalderen er nattesved. Overgangsalderen kan forårsage mild eller overdreven svedtendens, sker som regel om natten. Hedeture kan opstå når som helst og forårsage lys svedtendens i løbet af dagen.

Leukæmi

Leukæmi er en form for kræft, som påvirker lymfeknuder og knoglemarv. Hvid blod celler er celler, hjælpe med at bekæmpe infektion i kroppen. De celler, som bliver til kræft formere sig og kan spredes overalt i kroppen. Et symptom på leukæmi er overdreven svedtendens om natten.

Endocarditis

Endocarditis er betegnelsen betændelse i den indvendige foring af afdelingerne og ventiler af hjertet. Denne foring kaldes endokardiet. Betændelse er forårsaget af bakterier, der angriber områder af hjertet, der allerede er svækket eller skadet. Mest udsatte er mennesker, der var født med hjertet eller ventil defekter, kunstige ventiler, IV stofmisbrugere eller havde endocarditis før. Nattesved er et symptom på denne hjerte infektion.

Hyperthyreoidisme

Hyperthyroidisme er et overskud af hormoner. Overdreven sveden forårsaget af hyperthyreoidisme skyldes funktioner i kroppen arbejder hurtigere end normalt. Årsagen til hyperthyroidisme er oftest på grund af Graves' sygdom. Andre årsager omfatter en overaktiv hypofysen, betændelse i skjoldbruskkirtlen kaldes thyreoiditis og væv vækst i skjoldbruskkirtlen.

Non-Hodgkins lymfom

Lymfesystemet i kroppen er en del af immunsystemet. Lymfocytter er en type hvide blodlegemer, der producerer et protein antistof, som tillægger celler forårsager sygdom og infektion. Immunsystemet angriber celler med protein på dem at holde kroppen sund. Lymfocytter, der slår kræft begynder at klumpe sammen danner tumorer. Overdreven nattesved er et fælles symptom på non-Hodgkins lymfom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com