Hvordan man kan stoppe en dårlig hoste

12/22/2012 by admin

En dårlig hoste kan være et irritationsmoment mindst og et symptom på et alvorligt sundhedsproblem i værste fald. En vedvarende dårlig hoste behov vurderes af en sundhedspleje udbyder til at bestemme passende behandling. Infektion, allergi, astma, underliggende medicinske tilstande, medicin og endda stress kan forårsage en dårlig hoste. Før du kan se din læge, kan du prøve nogle let behandlinger.

Instruktioner

Start lempelse din hoste

• Drik masser af væske. Væsker tynd Slim sekreter, kan forværre en dårlig hoste. Vand er det bedste valg, og ved at tilføje frisk citronsaft eller en teskefuld honning, kan du roligt at hoste. Honning er meget effektiv til beroligende en hoste. Kombinationen af citron og honning lindrer en irriteret hals, der ofte følger med hoste.

• Bland en teskefuld salt i et halvt glas varmt vand og gurgle. Saltvand kan lette en kildre i halsen, der ofte skilte en hoste. Det hjælper også med at lindre ondt i halsen.

• Brug en vaporizer for at indånde damp. Tør næse og hals væv kan fremme hoste. Ved at indånde damp, kan du tilføje fugt og luftfugtighed til din næse og hals og berolige en tør, hacking hoste. Damp kan også hjælpe med tynde slimhinder, hvilket gør det nemmere for dig at bringe det op.

• Sutte på hoste dråber. Hoste dråber kan lette en nagende hoste og kan bidrage til at afhjælpe forlegenhed for en hacking hoste, når du er i det offentlige. Hard candy kan være lige så effektive. Nogle hostebolsjer kan have en stærk smag, så du kan foretrække de mildere smag af den hårde slik.

• Fjerne allergener i dit miljø. At holde en ren og støvfri hjem kan bidrage til at afhjælpe en irriterende hoste. Undgå røg og andre irritanter såsom røg fra en pejs kan hjælpe med at stoppe en dårlig hoste. Mange husholdninger rengøring produkter indeholder skrappe kemikalier, der kan udløse en hoste. Bruge nontoxic rengøringsmidler, der ikke afgiver skadelige lugte.

Tips & advarsler

  • Nogle medikamenter, såsom blodtryk medicin kan udløse den hoste refleks. Hvis du bemærker, at du hoste efter at tage visse lægemidler, underrette din læge. Han kan måske foreslå alternativer.
  • En vedvarende hoste kan betyde en alvorlig sygdom eller infektion. Det er vigtigt at få en korrekt diagnose af din hoste så hurtigt som muligt, så du kan begynde passende behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com