OxyELITE termogeniske ingredienser

02/19/2010 by admin

OxyELITE termogeniske ingredienser

Bodybulding.com nominel OxyELITE Pro den nummer et termogeniske fedt brænder i 2011 for dens anvendelse og effektivitet. Termogeniske fedt brændere er kost piller, der er beregnet til at øge din indre kropstemperatur for at hjælpe dig med at tabe. De er meningen for at arbejde ved at øge dit stofskifte og puls, og ved at opvarme dit blod. Før du bruger en OxyELITE termogeniske fedt brænder, kan du kende dens ingredienser.

Hvordan virker det?

USP Labs, producenten af OxyELITE Pro, hævder, at dens termogeniske fedt brænder virker ved at reducere effektiviteten af alfa-2-receptor, som er ansvarlig for muskelsammentrækning, vasokonstriktion og hæmmende lipolyse. USP Labs stater, der anvender den fedtforbrænder sammen med et lavt kalorieindhold kost og motion program kan hjælpe dig med at forbrænde fedt hurtigere og mere effektivt."

Ingredienser

De aktive ingredienser i OxyELITE Pro omfatter bauhinia purpurea L. blad og pod, der bruges til at øge T3 og T4 i skjoldbruskkirtel; Bacopa monniera blad, som også bruges til at øge T3; Geranium stængel, som har ingen kendte brug for dette produkt; Cirsium oligophyllum ekstrakt, som bruges til at stimulere lipolyse i fedtceller; rauwolscine blade og rod, der bruges til at deaktivere alpha-2-receptor; og koffein, som bruges til at øge energi.

Bivirkninger

Nogle dokumenteret bivirkninger for OxyELITE Pro omfatter uregelmæssig menstruation i kvinder, rastløshed, kramper, for tidlig fødsel, svimmelhed, kvalme og manglende fokus.

Overvejelser

Effekten af termogeniske produkter kan diskuteres af videnskab, men folk har set resultater når kobling disse piller med en afbalanceret kost og regelmæssig motionsprogram. Når du bruger dette produkt, skal du følge vejledningen på bagsiden af flasken. Udeblivelse kan resultere i bivirkninger. Ligeledes bør du konsultere din læge før brugen for at sikre, at du er rask nok til at bruge dette produkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com