10 dages vand hurtigt & vægttab

09/24/2016 by admin

Vand fasting har vist sig for at være lastet med fordele, den mest indlysende af som er vægttab. Men det indebærer også bekymringer om sundhedsmæssige fordele og risici.

Planlægning

En udvidet hurtigt kræver en stor fokus og energi, så det bør gennemføres på en forholdsvis rolig tid i dit liv. Fastende expert Ron Lagerquist anbefaler drikke rå saft i flere dage før en længerevarende fast.

Hvad de kan forvente

I begyndelsen af en hurtig, giftstoffer ind i blodbanen. Disse er kombineret med en mangel på mad, generelt producere følelser af sult, svimmelhed, kvalme og træthed. Fastende kan også bede dårlig ånde og kropslugt for et par dage.

Vægttab

Mens koncentrere af fordøjelsen, fokuserer kroppen næsten al sin energi på brændende fedt butikker. Selvom vægttab i løbet af en hurtig varierer efter person, siger erfarne hurtigere Claudette Freeman, de fleste mennesker tabe 20 pounds i løbet af den første uge og 1 til 2 pounds en dag efter dette.

Andre sundhedsmæssige fordele

Fastende hjælper også med sygdomme som type II diabetes, ledsmerter, urinvejsinfektioner, acne, lever og nyre-sygdom og depression.

Mennesker, der ikke bør hurtigt

Personer, der er anorektiske, bulimic, gravid, anæmiske, og dem med visse sjældne genetiske sygdomme bør ikke hurtigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com