Ball Chair sikkerhed

09/26/2016 by admin

Træningsbolde har været brugt siden 1980 i balancetræning og fysisk rehabilitering. Bold stole på arbejdspladsen kan være gavnligt, når de anvendes periodisk at lindre tilbage stress, men bruger dem til office siddepladser kan have invaliderende langtidsvirkninger.

Sikkerhedsforanstaltninger

Brug ikke en kugle stol, hvis du lider af osteoporose eller kroniske lændesmerter. Sørg for, at du bruger en burst-resistente stol, fordi lavere kvalitet bolde kan pop og du kan lide og skade fra faldende. Bruge en bold-stol, der er den rigtige størrelse til at placere dine knæ på en 90-graders vinkel, mens du sidder.

Fordele

En kugle stol kan styrke den nederste del af ryggen og mavemusklerne gennem aktive mødet, hvilket kræver muskler anstrengelse at støtte torso. En undersøgelse offentliggjort i Journal of canadiske kiropraktik Association rapporteret, at aktive mødet kan forbedre balance og ligevægt.

Advarsel

Vermonts Institut for bygninger og General Services advarer at bold stole ikke understøtter den rygsøjlen "S-kurve" og giver ikke tilstrækkelig lavere tilbage støtte. Overdreven ball chair brug forårsager muskeltræthed, der fører til slouching, reducere blodgennemstrømningen og forværrer nedre-ryg stamme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com