Kliniske & eksperimentelle Hypertension

12/07/2010 by admin

Kliniske & eksperimentelle Hypertension

"Klinisk og eksperimentel Hypertension" er en videnskabelig og medicinsk journal, der er produceret af oplys sundhedsydelser. Ifølge hjemmesiden er oplys sundhedsydelser en global producent af over 700 farmaceutisk, medicinsk og videnskabelige tidsskrifter.

Historie

"Klinisk og eksperimentel Hypertension" har været i produktion siden 1978 og består af over 220 spørgsmål. I oktober 2010, er kladden redigeret af MF Lokhandwala af hjertet og nyrerne instituttet af College apotek på University of Houston i Houston, Texas.

Formål

Formålet med "Klinisk og eksperimentel Hypertension" er at udveksle videnskabelig og medicinsk information om hypertension hos mennesker og dyr. Tidsskriftet tjener også til at give de mest up-to-date information, forskning og resultater, der kan hjælpe læger til at påvise, styre, kontrollere og forebygge hypertension-relaterede betingelser i en rettidig og vellykket måde.

Overvejelser

"Klinisk og eksperimentel Hypertension" er en peer-reviewed tidsskrift, der løser problemer, såsom kredsløbssygdomme kontrol, anti-hypertensive agenter, ætiologi, patho-fysiologi, stof udvikling og anvendelse, mekanismer, farmakologiske og ikke-farmakologisk behandling og neurogen mekanismer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com