Løsninger til kryds fjernelse

02/18/2010 by admin

Løsninger til kryds fjernelse

Flåter er fremherskende i skovklædte og landområder og forårsage mange sundhedsproblemer for mennesker, husdyr og vilde dyr. Lyme sygdom og Rocky Mountain Spotted Fever er bare to sygdomme spredes fra flåter på østkysten af USA. Ordentligt tøj, og fjernelse af flåter så snart de er synlige, er de mest effektive måder at undgå disse sygdomme.

Timing

At fjerne kryds, så snart du bemærker det er den bedste måde at forebygge overførsel af sygdomme fra kryds. Risikoen for infektion øges fra 24 til 72 timer efter at skovflåten har vedhæftet en hud. Konsultere en læge, hvis en rød bullseye vises omkring flåtbid, eller hvis det svulmer og bliver røde. Disse kan være tegn på infektion eller sygdom.

Fjernelse

Fjerne kryds med et par pincet til at mindske risikoen for mund dele bryde i området bid. Brug ikke vaseline eller en kamp, hvis skovflåten er stadig på huden som skovflåten kan graver ned i huden og forårsage yderligere problemer. Inspicere området for de resterende dele og fjerne dem med pincet.

Bevarelse

Sæt kryds i en krukke med alkohol til at dræbe den og placere den i en plasticpose, mærket med dato og sted. En læge kan ønsker at teste kryds, hvis bid såret bliver inficeret. Brug ikke vaseline, neglelakfjerner, en nål eller en varm match til at dræbe kryds.

Sårpleje

Fjerne alle stykker af kryds og desinficere området med antiseptisk opklaring. Se såret for tegn på forandring og notere eventuelle symptomer på infektion. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, feber, hovedpine, ledsmerter, stiv nakke, influenza-lignende symptomer, hævede lymfeknuder, følelsesløshed, snurren og andre symptomer, som du kan finde ved at konsultere din læge eller Center for Disease Control hjemmeside.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com