Sådan Stop Bedwetting med en Alarm

10/21/2016 by admin

Sådan Stop Bedwetting med en Alarm

Sengevædning alarmer, ifølge Dr. Alan Greene, "er blandt de sikreste og mest effektive af alle behandlinger." De er designet til at hjælpe børn, der kronisk våde sengen for at udvikle mentale impulser til at stoppe befugtning sengen. Når et barn har båret en sengevædning alarm i flere måneder, bør han kunne genkende, hvordan det føles når han skal bruge på toilettet midt om natten. Du kan købe sengevædning alarmer på medicinsk-forsyning butikker eller online.

Instruktioner

• Fastgør fugt sensoren i dit barns undertøj. Nogle kits vil kræve dit barn til at bære særlige undertøj, der følger med sættet, mens andre lægger til dit barns egen undertøj.

• Fastgør højttaleren til dit barns skulder. En ledning der går fra fugt sensor til højttaler, som har et klip eller et stykke Velcro på bagsiden af det. Klip eller holde taler til dit barns skulder, hvor hun vil være sikker på at høre den.

• Forklare dit barn, en knald vil gå for at vække ham op til at bruge badeværelset. Fortæl ham, at hvis alarmen går i gang, han ikke er i problemer; Det betyder bare, det er på tide at komme op og bruge badeværelset. Denne måde, dit barn vil ikke gå i panik hvis han hører alarmen midt om natten.

• Lyt til alarmen. Alarmen vil lyde som en dråbe urin tisser dit barn undertøj. Hvis alarmen går, lytte for at se, hvis hun vågner. Hvis dit barn er en tung sovende, kan du nødt til at vække hende og tage hende på toilettet for at tisse.

• Vente for dit barn at vænne sig til alarmen. Ifølge Dr. Greene, vil "Hvis dette ritual er fortsatte, alarmen sandsynligvis begynde at vække ham direkte i 4 til 6 uger." Efter ca 12 til 16 uger, bør dit barn få til at bruge badeværelset uden alarm lyde. Normalt, efter dette tidsrum er alarmen ikke længere nødvendige.

Tips & advarsler

  • Må ikke skælde du barn for befugtning sengen.
  • Brug ikke sengevædning alarm for mere end seks måneder--forsøge en anden taktik hvis der har været nogen resultater.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com