Ordentlig kost & ernæring

06/05/2010 by admin

Ordentlig kost & ernæring

Mange mennesker anser det for en vanskelig og forvirrende opgave at opretholde ordentlig kost og ernæringsmæssige vaner. Heldigvis er der mange ressourcer, der er til rådighed til at hjælpe med at forstå hvad mad er nødvendig for en sund livsstil. For hver persons individuelle sundhedsmæssige behov er der specifikke retningslinjer rådighed til at spise sundt enkel.

Forstå madpyramiden

Besøg Mypyramid.gov på at lære om de nyeste anbefalede kostråd. "Madpyramiden" fortælle læserne, hvad de forskellige grupper er og hvor meget af hver anbefales til en sund kost dagligt. Grupperne omfatter hele korn, grøntsager, frugter, mælk, kød og bønner, olie og skønsmæssige kalorier.

Det anbefales, at folk spiser tre ounces fuldkorn dagligt. Til de resterende grupper, men afhænger det anbefalede daglige forbrug af en persons alder, køn og livsstil. MyPyramid.gov har reference diagrammer for hver gruppe, som beskriver disse krav.

Olier er vigtige i en sund kost, men skal spises i begrænsede mængder. De fleste mennesker får nok olier i deres daglige madvaner. Fedt og olie indeholder nogle procentdelen af mættede fedtsyrer og umættede fedtsyrer. Det anbefales at kostvaner er lav i fødevarer med mættet og trans fedtstoffer for at hjælpe lavere risiko for hjertesygdomme.

Vide, hvor du går galt

[email protected] trøster de forvirrede om diætetiske valgmuligheder, beroligende besøgende at der er nogle enkle retningslinjer til en sund kost. At vide, hvad din krop har brug for til at udføre og forsyne det med nok kalorier og næringsstoffer, mens ikke giver det for mange, er nøglen. De anbefaler, at vide hvad det anbefalede daglige indtag af kalorier til din personlige kropsbygning og alder er det anbefalede sted at begynde. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre dette. De advarer også mod fad kostvaner.

Kost planer

ProperDiet.com rapporterer, at de mest almindelige kost planer omfatter planer for god ernæring, vægttab, medicinske tilstande, spædbørn og ældre og graviditet og amning.For eksempel, rådgiver LifeClinic.com diabetikere at inkludere mere stivelse i deres kost. American Heart Association fortæller hjertepatienter at medtage grøntsager og frugter i deres hjerte-sund kost samt høj-fiber fødevarer, magert kød, fjerkræ og fisk og lav fedt eller fedt gratis mejeri.

Den amerikanske diætetiske Association, den største organisation for ernæringseksperter i hele verden, vedligeholder hjemmeside, EatRight.org, som som giver information om nærende kost for en lang række forskellige kostbehov. Webstedet indeholder også frigøre ressourcer for at fremme uddannelse på ordentlig kost.

Det er altid tilrådeligt at konsultere din læge før du begynder enhver kost program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com