Homøopatisk medicin til at få højere

07/05/2011 by admin

Vi er alle født med en genetisk disposition for hvor høje, vi faktisk kan vokse. Det betyder ikke, vores fremtidige højde er helt ude af vores kontrol. Ordentlig kost spiller en stor rolle i at nå din krops maksimale højde potentielle. Ud over korrekt ernæring, kan nogle være interesseret i alternativer til at opnå maksimal vækst. Hvis du er interesseret i homøopatiske midler til at gøre dig højere, er der kosttilskud tilgængelige.

Om homøopati

Ifølge en National Health Interview Survey brugt 3,9 millioner voksne og 900.000 børn homøopati i 2006. Homøopati er en hele medicinsk tilgang anvendes til wellness og forebyggelse samt behandling af sygdomme og tilstande. Hovedprincippet i homøopati er "som kur som," hvori der står, at en sygdom kan helbredes ved et stof, der producerer lignende symptomer i raske mennesker. Et andet nøgleelement i homøopati er princippet om fortynding. Dette princip hedder det, at jo lavere dosis af medicin, jo større dens effektivitet.

Homøopatiske lægemidler for vækst

Der er nogle homøopatiske kosttilskud, som hævder at gøre dig højere. En sådan supplement er højde-vækst Plus. Ifølge sin hjemmeside indeholder højde-vækst Plus alle naturlige hormoner og næringsstoffer specifikt designet til at fremme sund vækst. De hævder forventet vækst på 1 til 5 inches inden for et år. En 16-måneds forsyning af denne homøopatiske middel vil sætte dig tilbage omkring $300.

En anden populær homøopatiske supplement er Heightex. Hver kapsel af Heightex indeholder Baryta Carb, Sileca og kalciumfosfat. Heightex kan findes på mange homøopatiske butikker og kører omkring $25 for en månedlig leverance.

Hvis du ikke kan finde Heightex, er flere af de aktive ingredienser tilgængelige på homøopatiske butikker samt.

Advarsel

USA National Institute of Health udstedt følgende forholdsregler for dem, der overvejer homøopatiske medicinske behandling:

Brug ikke homøopati som erstatning for dokumenteret konventionel behandling eller at udsætte at se en læge om en medicinsk problem.

Søge efter publicerede undersøgelser på homøopati for den sundhedsmæssige tilstand du er interesseret i.

Hvis du overvejer at bruge homøopati og beslutter at søge behandling fra en homøopat, Spørg om uddannelse og erfaring af den praktiserende læge, du overvejer.

Kvinder der er gravide eller ammende, eller folk, der overvejer at bruge homøopati til behandling af et barn, bør konsultere deres sundhedspleje udbyder.

Fortæl din behandlere om eventuelle supplerende og alternative fremgangsmåder du bruger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com