Langsigtede virkninger af HIV

07/05/2011 by admin

HIV er en dødelig sygdom, der påvirker en persons immunsystem. Det er erhvervet gennem en blodtransfusion eller usikker sex med en inficeret person. Når en person erhverver HIV, vil det være med ham hele sit liv.

Diagnosticering af AIDS

En person med HIV-virus får AIDS, når han bliver svagere på grund af infektion. AIDS kan diagnosticeres, når CD4-celletal er under 200 i forhold til en normal optælling af 600 til 1.200.

Typer

De langsigtede virkninger af HIV kommer primært fra enten en kompromitteret immunsystem eller komplikationer fra medicin.

Effekter

Kompromitteret immunsystemet kan forårsage selv en mild sygdom, såsom influenza, bliver mere alvorlige og livstruende. HIV medicin kan ændre fedtindholdet i kroppen og føre til udseende ændringer.

Komplikationer

Folk, der har HIV er i større risiko for at udvikle kræft og muligvis også risiko for co-infektioner også spredes gennem inficeret blod, såsom hepatitis C, som skader leveren.

Forebyggelse

For at undgå langsigtede virkninger forårsaget af en kompromitteret immunsystem, mennesker med HIV rådes til at få årlige influenza skud, lungebetændelse skud hvert femte år, og prøver for at opdage andre sygdomme, såsom hepatitis B og tuberkulose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com