Hvordan at slippe af knæet fedt

03/13/2011 by admin

Mange mænd og kvinder har overskydende fedt på indersiden eller bagsiden af deres knæ. Dette område kan være svært at reducere som øvelser vedrørende knæet i forhold til toning er begrænset. Lær hvordan man kan slippe af knæet fedt ved hjælp af følgende tips.

Instruktioner

• Reducere kropsfedt

Motion og spise rigtigt til at reducere dine samlede kropsvægt. Det er næsten umuligt at spot-reducere et bestemt område uden større operation - herunder dine knæ - men hvis du fokuserer på at sænke din samlede kropsfedt vil du naturligvis reducere dette område.

• Mindske natriumindtagelse

Reducere mængden af natrium forbruges i din kost. Natrium kan forårsage væskeophobning, som vil resultere i en samlet puffed-up look. En smule af natrium er nødvendige i enhver diæt, så kigge efter fødevarer, der er lav-natrium og indeholder masser af vand som vand hjælper til at skylle dit system. Fyld op på fuldkorn, frugt og grøntsager.

• Tog omkring muskler

Opbygge muskler i de store områder omkring knæene. Hvis du fokuserer på at opbygge lean muskelmasse i både din kalve og din indre og ydre lår, vil dette bidrage til at gøre dine knæ ser mere slank og låne udseendet af mindre knæ fedt.

Tips & advarsler

  • Tillad dig selv 4-6 uger ved hjælp af disse tips til at se en forbedring i knæet fedt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com