Lindre iskias nervesmerter

03/09/2011 by admin

Iskias er en inflammatorisk tilstand, der påvirker ischiadicusnerven, som stammer fra rygsøjlen og løber ned på bagsiden af benene. Når irriteret, iskiasnerven kan forårsage prikken, følelsesløshed, smerter, muskelsvaghed og i nogle tilfælde, inkontinens. Lettelse for iskias kan komme i mange former, herunder homøopatiske midler, over-the-counter medicin og kirurgi.

Homøopatiske midler

Der er mange homøopatiske produkter anvendelig som kan lindre nervesmerter og betændelse fra iskias. At tage anti-inflammatoriske urter, som djævelens klo, hvide willow og ingefær, kan bidrage til at afhjælpe enhver nerve gener fra iskias. Devil's claw eller white willow er ikke kun fremragende anti-inflammatoriske, men fremragende smertestillende midler. En af de bedste og mest ofte foreslået homøopatiske anti-inflammatoriske er gurkemeje, på grund af sin potente anti-inflammatoriske egenskaber. Hvidløg, rosmarin, nelliker og basilikum er også fremragende anti-inflammatoriske.

Konsultere en homøopat, den præcise dosis af disse urter og tjekke med din læge før du begynder enhver homøopatiske lægemidler. Mens de fleste urter ikke har bivirkninger, kan de interagere med receptpligtige og over-the-counter medicin. Mange af disse urter er fundet i aktuel retsmidler og kan bruges direkte på det område, hvor smerten er.

Over Counter og receptpligtige lægemidler

At tage et non-steroide smertestillende vil hjælpe med at lindre smerter forbundet med iskias. Ibuprofen er en af de bedste over-the-counter medicin til at hjælpe med at lindre sciaticapain. Mange smertestillende midler fås i gigt formler, som kan hjælpe med symptomer på iskias samt. Patienter med iskias kan kræve en recept anti-inflammatoriske, såsom Celebrax, eller en smertestillende, som en højere dosis Motrin. Nogle patienter kan endda kræve en muskel relaxer, som Flexall, og en anti-depressivt middel til at lette angsten over de kroniske smerter. Dette kan kun afgøres af en læge.

Kirurgi

Mens kirurgi på rygsøjlen er altid den sidste fremgangsmåde, er der nogle patienter, hvis iskias er så invaliderende, at de får brug for kirurgi til at rette problemet. Generelt, hvis operation er påkrævet, iskias er mindst af patientens problemer og er mere et symptom på et større problem, som en diskusprolaps eller degenerative disc. Operationen består af sammenlagde de to ryghvirvel sammen. Ved fusing ryghvirvel sammen, kan disken bule, knivspids eller glide for at lægge pres på iskiasnerven. I nogle tilfælde vil en kunstig disk indsættes for at erstatte den ødelagte diskusprolaps.

De fleste tilfælde af iskias kan lindres med medicin og motion. Det er op til din læge til at bestemme den bedste fremgangsmåde for din sag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com