Liste over fødevarer med højt Dextrose

03/01/2011 by admin

Liste over fødevarer med højt Dextrose

Dextrose, også kendt som glukose, er et simpelt sukker, der er en vigtig kilde til energi i kroppen. Dextrose forekommer naturligt i mange typer af fødevarer, herunder frugter og honning. Ifølge Center for Science i den offentlige interesse forbruge amerikanerne omkring 25 pounds af dextrose hvert år. Dextrose var mere almindeligt anvendt i fortiden og er ofte henvist til glukose i dag.

Honning

Honning indeholder naturligt forekommende sukker som dextrose. Dextrose i honning absorberes hurtigt i blodet og er forvandlet til en umiddelbar energikilde i kroppen, når det forbruges. Honning består af omkring 30 procent dextrose, ifølge foreningen sukker.

Emballerede produkter

Dextrose findes i store mængder i mange fælles emballerede produkter og bagning fødevarer, der er høj i sukker kage mix og glasur, småkager, kiks og saltkringler. Husk at forbruge for meget af alle sukkerarter, herunder dextrose, har mange negative sundhedsvirkninger, herunder undertrykke dit immunforsvar og forringer kroppens forsvar mod smitsomme sygdomme; forårsager hurtig pigge i dit blod sukker niveauer; problemer med din gastrointestinale system; og en eventuel stigning i dit kolesteroltal.

Desserter

Fleste af desserter er høj i dextrose. Fælles desserter som is, æbletærte, brownies, cookies er alle gode kilder af dextrose. Food virksomheder normalt liste dextrose fremstillet af majsstivelse på ernæringsmærke som "majs sukker." Når dextrose er afledt fra en anden kilde såsom ris eller hvede, vil ernæringsmærke vise "ris sukker" eller "hvede sugar."

Ren Dextrose

Ren dextrose kan købes på sin egen som kosttilskud og er 20 procent mindre sød end rørsukker. Det er fuldt afledt af majs og er relativt billige. Dextrose kan erstatte tabellen sukker og kan bruges til at forsøde en bred vifte af fødevarer og drikkevarer.

Corn Syrup

Corn syrup er en kombination af flere typer af sukker afledt af majs, herunder dextrose og fructose. Corn syrup er en flydende sødestof fremstillet som følge af behandling af majsstivelse med syrer og enzymer. Det har lidt næringsværdi bortset fra tomme kalorier, og det findes i en bred vifte af fødevarer, herunder soda, fastfood og emballerede produkter. Kommercielle majssirup kan være mellem 20 og 98 procent dextrose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com