Poison Ivy kur

03/05/2011 by admin

Poison ivy trives i de sydøstlige dele af USA og har meget til fælles med sine fætre, gift eg og gift sumac. Det kan forårsage kløe, blærer og smertefuld udslæt på enhver nøgne hud, der kommer i kontakt med det. Poison ivy symptomer har tendens til at ske inden for en uge eller deromkring, men i mellemtiden kan de køre dig gal. Der er ingen reel kur for det, men du kan behandle symptomerne, indtil de går væk.

Medicin

De fleste lægemidler behandle forgifte vedbend topisk, med cremer eller lotions gnides på det berørte område. Calamine lotion og aloe vera er traditionelle kur, og cremer, der indeholder menthol hjælp lindre hud. Mange læger tyder hydrocortison og lignende kortikosteroid cremer og kan foreslå oral antihistaminer som godt. Poison ivy er hovedsagelig en allergisk reaktion, hvilke antihistaminer kan behandle. I svære tilfælde, kan en læge ordinere mere potent kortikosteroider for at hjælpe lindre symptomerne. De fleste andre former for medicin er tilgængelige i håndkøb og kan købes på ethvert apotek.

Kolloid vanilie opsuger

Kolloid vanilie bruges til at fugte huden og kan give kortvarig lindring mod poison ivy symptomer. Tegne et køligt bad og hæld en kop af kolloid vanilie i vand som sin fylde. Lad det blend grundigt med vand og derefter lægges i blød i det 15 til 30 minutter. Du kan bruge lunkent vand hvis du kan lide, men sørg for det er ikke for varmt. Varmt vand udtørrer huden og øger dens overfladetemperatur, hvilket gør poison ivy symptomer værre. Når du tørre ud, bruge et blødt håndklæde og duppes for vandet i stedet for at gnide. En kolloid vanilie blød bør hjælpe med at lindre symptomerne for to til fire timer, og du kan gentage det som nødvendigt.

Kolde komprimerer

Kolde komprimerer arbejde, fordi de er nemme at gøre og kan opdateres efter behag. Mens de ikke bør fortrænge andre former for medicin, gør de en god mulighed i en knivspids eller samtidig forstærke mere potent helbredelsesmetoder. Tage en blød vaskeklud og suge det i isnende koldt vand. Wrap isterninger eller knust is i det, hvis du har nogen, så tryk det forsigtigt mod stedet ramt af poison ivy. Undgå at trykke på ned for hårdt, og opdatere det med flere is eller koldt vand, hvis det bliver for varmt. Holde det på plads i 15 til 30 minutter. Der bør reducere hævelser og holde værst kløe i skak.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com