HIPAA sikkerhedsregler & politikker

02/21/2011 by admin

I 1996 gennemført USAs Department of Health and Human Services Health Insurance mobilitet og Accountability Act for at beskytte privatlivets fred for sundhedspleje oplysninger. Sikkerhedsreglen for 2005 fastsætter supplerende normer til beskyttelse af elektroniske oplysninger.

Reglen for forbindelsessikkerhed

Sikkerhedsreglen fokuserer udelukkende på beskyttelse af "elektroniske beskyttede sundhedsoplysninger," kendt som e-PHI, som er en vigtig overvejelse, som mere sundhedspleje udbydere overgangen til elektroniske systemer. HHS hjemmeside hedder det, at et større mål af sikkerhedsreglen er at "beskytte enkeltpersoners sundhed oplysninger samtidigt med at tillade overdækket enheder til at vedtage nye teknologier for at forbedre kvaliteten og effektiviteten af patientpleje." Enheder, der er omfattet af reglen for forbindelsessikkerhed er behandlere, planer eller clearinghouses, der overfører sundhedspleje oplysninger elektronisk.

Generelle regler og politikker

HHS hjemmeside angiver, at enheder omfattet af reglen for forbindelsessikkerhed er forpligtet til at implementere og vedligeholde "rimelig og passende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger" til beskyttelse af e-PHI. Det betyder, at enheder skal kunne sikre integritet, tilgængelighed og fortrolighed af enhver e-PHI som de er ansvarlige. Også skal enheder beskytte e-PHI ved at identificere og træffe foranstaltninger til at beskytte mod "utilladelig brug af offentliggørelse" af oplysninger, samt potentielle trusler mod sikkerheden eller integriteten af oplysningerne. At sikre uddannelse og overholdelse af alle medarbejdere med adgang til e-PHI er en vigtig overvejelse. Compliance foranstaltninger bør dokumenteres, vurderet og opdateret regelmæssigt på grund af ændringer i teknologi og sundhedspleje praksis.

Som gennemtvinger?

Ifølge webstedet HHS er Office af borgerlige rettigheder ansvarlige for at håndhæve sikkerhedsregel gennem "frivillig overholdelse aktiviteter og civile penge bøder." OCR kan foretage undersøgelser af overdækket enheder til at sikre overholdelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com