Carters varme overførsel spørgsmål

01/24/2011 by admin

Børns tøjmærke Carter ændrede produktionsprocesser for sin varme overføres etiketter i sit spædbarn og baby tøj linjer efter den allergiske reaktion af nogle spædbørn til etiketterne. Carters og USA 's Consumer Product Safety Commission udstedt en advarsel i 2008, advarsel af allergiske reaktioner over for etiketter i selskabets falder 2007 linje spædbarn og baby tøj.

Etiketter

Carter's Inc. i Atlanta, Georgia, er en producent af baby, baby og børnetøj sælges i hele USA. Selskabets Efterår 2007 linje af baby og spædbarn tøj så en ændring i etiketdesign. De nye etiketter blev trykt direkte på indersiden af tøj, i stedet for en klud etiket syet ind i en indvendig søm. Den oprindelige udformning af tag-mindre etiketter var stenciled skriver på tøj; Dette blev ændret til en hævet varmeoverførsel med en hævet baggrund for fall 2007 linje. Carter foretog ændringen til tag-mindre, varmen overføres etiketter for æstetiske grunde...

Allergiske reaktioner

Det vigtigste spørgsmål med brug af hævet varmen overføres tag-mindre etiketter var en sjælden allergisk reaktion over for de ingredienser, der anvendes til at oprette dem. Spædbørn og babyer påvirket af allergi viste tegn på en lokaliseret udslæt på deres øverste tilbage i det område, hvor etiketten kontakter huden. Afbryde brugen af Carters tøj med hævet varmen overføres etiketter, hvis disse symptomer opstår. Kontakt en børnelæge for medicinsk behandling, hvis udslæt fortsætter efter tøj er ikke længere slidt.

Ingredienser

Carters og dets producenter foretaget ændringer til de ingredienser, der anvendes i produktion af varmen overføres tag-mindre etiketter. Fra 2009 på, blev designet af etiketterne stenciled på tøjet uden en hævet baggrundsdesign. Carters har også ændret ingredienserne til dens tag-mindre etiketter til at fjerne mere end 100 stoffer, der er kendt for at være skadelige for menneskers sundhed. Ændringer omfatter ophørende brugen af visse ingredienser sådan PVC, azofarvestoffer, formaldehyd og vinyl.

Advarsel

Carters og CPSC besluttede spørgsmålet ikke kunne begrunde en tilbagekaldelse, på grund af den relative sjældenhed af den allergiske reaktion på etiketterne. I stedet en advarsel blev udstedt og Carters tilbudt en refusion på tøj for forældre til børn berørt af problemer med etiketter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com